Stel ons uw vraag

  captcha

  Groen dak veranda

  Wilt u ook een prachtig groen dak op uw veranda? Sedumdaken zijn steeds populairder en kunnen op vrijwel alle daken aangelegd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan daken van uw uitbouw, de carport, de garage en dus ook op de veranda! Het is namelijk zonde om deze ruimte onbenut te laten. Door te kiezen voor een groendak voegt u niet alleen wat toe aan deze bijgebouwen, maar draagt u ook nog eens bij aan duurzamere wereld!

  Steeds meer tuinen worden voorzien van een veranda. Het ziet er prachtig uit en met een veranda creëert u een fijne, beschutte zitplaats in uw tuin. Helaas is er onder een veranda vaak weinig groen te bespeuren. Planten krijgen niet genoeg zon en krijgen, in tegenstelling tot de andere planten in de tuin, geen regenwater. Een goede oplossing is daarom het plaatsen van een groendak op uw veranda!

  Uitzicht op het groendak van uw veranda

  Het maakt niet uit of uw veranda direct aan uw woning vastzit of los in uw tuin staat. Ook de grootte van de veranda speelt geen rol. Een sedumdak is altijd een waardevolle toevoeging en kan ook op kleine oppervlaktes worden aangelegd. Daarnaast trekt een groendak meer vlinders en bijen aan, verlaagt de omgevingstemperatuur en zorgt het dak voor een beter waterafvoer. Zo kunt u nog meer genieten van uw veranda!

  Bekijk onze producten

  Vragen over een groen dak op uw veranda?

  Een sedumdak op uw veranda of serre? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 004 1774

  Groendak adviseur

  Geert 

  Een sedumdak aanleggen op uw veranda

  Het aanleggen van een sedumdak op uw veranda is erg gemakkelijk. U kunt dit zonder problemen zelf uitvoeren. Voor deze werkzaamheden heeft u aan slechts één dag of dagdeel genoeg en het geeft direct een groen en vrolijk resultaat. Bij NatureGreen kunt u kiezen uit vier groendaksystemen om uw sedum dak op te bouwen. Bekijk de verschillende constructies op onze website en kies de variant die bij u past!

  De voordelen van een sedumdak op uw veranda

  Een sedumdak op uw veranda is niet alleen prettig om naar te kijken, het biedt ook een lange lijst voordelen voor de eigenaar. Zo beschermt de begroeiing het dak van uw veranda tegen invloeden van buitenaf, vergroot het groen de biodiversiteit en kunt u het overtollig regenwater opslaan. De sedumplanten zuiveren de lucht en nemen schadelijke stoffen op. Door het plaatsen van een groendak levert u een waardevolle bijdrage aan een beter milieu. 

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een sedumdak op een Schuur, Uitbouw, Woonhuis, Overkapping, Dakkapel, Garage, Carport of Bedrijf?

  Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Wilt u graag advies van onze medewerkers? Stel ons uw vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!