Laat ons de prijs voor uw groendak berekenen

  captcha

  Groendak op een schuin dak

  Bent u geïnteresseerd in een groendak op uw schuine dak? Begrijpelijk, want een groendak biedt vele voordelen én ziet er prachtig uit. Groene daken worden veelal aangebracht op garages, schuren en een uitbouw, maar een groendak is ook prima te plaatsen op een schuin dak. 

  Een schuin dak groen maken: een pittige klus

  Het plaatsen van een groendak op uw schuine dak is een klus voor de echte specialist. Er moet met veel factoren rekening gehouden worden. In vergelijking met een horizontaal dak spelen er vele extra factoren mee. De sedummatten liggen op uw schuine dak namelijk ook tegen elkaar aan en worden op deze manier dus belast met het gewicht van de ene sedummat bovenop de andere.
  Om schuine groene daken mogelijk te maken zijn hier technische oplossingen voor bedacht. Dit zorgt er wel voor dat deze dakbedekking niet door particulieren zelf te plaatsen is. Het plaatsen van deze sedummatten is een precies karwei en moet met de nodige kennis uitgevoerd worden.
  Om deze hellende groene daken te plaatsen werken wij samen met een team van experts. Zij zijn volledig gericht op het plaatsen van groene daken en hebben veel ervaring met het leggen van zowel horizontale groene daken als schuine groene daken.
  Zij zullen uw schuine dak voor u voorzien van sedummatten. Binnen een dag heeft u een prachtig en groen resultaat. 

  Verschillende schuine daken

  Onze experts maken onderscheid tussen verschillende categorieën schuine daken. Uw dak wordt ingedeeld in één van deze categorieën. Dit doen wij door te kijken naar de gradatie van uw schuine dak. Door het berekenen van het hellingspercentage kan de juiste werkwijze voor uw dak gekozen worden.
  Het leggen van een groendak op een schuin dak is vrijwel altijd mogelijk! 

  Heeft u interesse in een hellend groendak? Neem voor meer informatie en advies contact op met een van onze medewerkers. 

  Bekijk onze producten contact

  Vragen over een sedumdak voor uw schuine dak? 

  Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groen dak adviseur

  Geert