Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Groendak Scherpenzeel


  Woont u in Scherpenzeel en wilt u meer weten over de aanleg van een groendak? Bij NatureGreen kunnen we u verder helpen. Wij zijn een innovatieve groendakspecialist die werkzaam is door heel Nederland- ook in Scherpenzeel en omringende gemeenten zoals Renswoude en Woudenberg. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een groendak dat aansluit bij uw wensen! Een groendak is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de meerwaarde van uw woning, uw leefplezier en de directe omgeving.

  Voordelen groendak


  Een groendak of sedumdak, waarschijnlijk heeft u er al wel eens van gehoord. Dat is ook niet gek, want deze duurzame daken worden tegenwoordig steeds populairder! Een groendak is één van de gemakkelijkste manieren om uw woning te verduurzamen. Met het oog op klimaatverandering en stijgende energieprijzen, is dat dan ook een verstandige keuze. Een sedumdak absorbeert regenwater, filtert de lucht, verlaagt omgevingsgeluid en -temperatuur en is goed voor de lokale biodiversiteit. Andere voordelen van een sedumdak zijn:

   Creeërt een natuurlijke brandwerende laag
   Verhoogt de isolatiewaarde
   Minder stress en meer woonplezier door een groenere omgeving
   Na aanleg nog weinig onderhoud nodig
   Verhoogt het rendement van zonnepanelen

  Subsidiemogelijkheden groendak Scherpenzeel


  Steeds meer gemeenten, waterschappen en provincies bieden mogelijkheden tot subsidie aan voor de aanleg van een sedumdak. Afhankelijk van de gemeente kunt u soms tot wel 50% van de aanlegkosten vergoed krijgen! Helaas is er op het moment geen subsidie aan te vragen voor groendaken in de gemeente Scherpenzeel. Gemeenten passen hun regelingen echter regelmatig aan, dus houd goed in de gaten wat in Scherpenzeel van toepassing is! Wie weet heeft u geluk en kunt u over een paar maanden wél subsidie aanvragen.

  Aan de andere kant is het in sommige gevallen voordeliger om geen subsidie aan te vragen, vanwege voorwaarden aan de subsidies die het plaatsen van een groendak duurder maken. Informeer gerust bij NatureGreen naar de mogelijkheden!

  Wilt u meer weten over de opties voor een sedumdak in Scherpenzeel? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

  Bekijk onze producten

  Vragen over een groendak in Scherpenzeel?

  Overweegt u de aanschaf van een groendak in de gemeente Scherpenzeel? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert