Stel ons uw vraag

Interpolis: van verzekeraar naar groen dak specialist

Interpolis kent u waarschijnlijk als één van de grootste verzekeraars van Nederland, maar wist u dat ze tegenwoordig ook groen daken leveren? Auto’s, inboedel, of reizen. Bij Interpolis kunt u veel verschillende soorten zaken verzekeren. Daarom zijn veel mensen dan ook verrast wanneer zij horen dat Interpolis tegenwoordig ook groene daken aanbiedt! Het lijkt misschien raar, maar eigenlijk is het heel logisch dat Interpolis inzet op sedumdaken. Bij een groendak komen namelijk verschillende voordelen kijken die de kans op schade verlagen. Dat is voor een verzekeraar natuurlijk interessant!

Een groen dak voor iedereen

Interpolis is net als Hornbach een grote speler op de groendaken markt. Toch vinden we dat bij NatureGreen niet erg. Doordat zo’n groot bedrijf inzet op sedumdaken, zien we niet alleen Nederland groener worden maar worden de daken ook nog eens een stuk bekender! Dat is natuurlijk mooi, want zo komen niet alleen klanten van Interpolis, maar een veel grotere groep mensen met groene daken in aanraking. Bij NatureGreen hebben we de missie om de saaie, grijze daken van Nederland om te toveren tot duurzame, groene daken. Door een groot publiek te bereiken helpt Interpolis ons daarbij, en dat is goed nieuws voor het milieu!

Minder schade door een groen dak

Groene daken zorgen voor een brandwerende laag op huizen en hebben ze een hoge waterbergende capaciteit. Daardoor is de kans op schade door brand of lekkage ook nog eens omlaag gegaan. Dat bespaart een verzekeraar op den duur een hoop geld!

Andere voordelen van een groen dak zijn:

  • Een groen dak filtert de lucht
  • Uw bespaart op energiekosten door verbeterde isolatie
  • Een groenere omgeving verlaagt stress en zorgt voor meer woonplezier
  • Een groen dak versterkt de lokale biodiversiteit
  • Het dak verhoogt het rendement van zonnepanelen

Koop uw groen dak bij NatureGreen!

Bij NatureGreen zijn we blij dat bedrijven als Interpolis zich inzetten voor de aanleg van sedumdaken. Door samen te werken komen we immers allemaal verder. Heeft u vragen over onze sedumdaken, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gauw contact op met de klantenservice van NatureGreen!

Dat komt met name door de voordelen die groen daken met zich meebrengen wat betreft het beperken van schade. Interpolis investeert in sedumdaken om de schadelast terug te brengen. Alle onderdelen van het leggen van een groen dak, van de dakinspectie tot de installatie, kunnen zo de staat van het dak inspecteren en claims voor lekkages of andere schade voorkomen.

Interpolis is van oudsher een verzekeraar en is groene daken erbij gaan doen, terwijl een bedrijf als NatureGreen is ontstaan vanuit een passie voor sedumdaken. Daarnaast zit er ook nog een verschil in de kosten. Interpolis biedt drie verschillende groendak systemen aan, welke verkrijgbaar zijn vanaf €72,50 per vierkante meter.
 
Bij NatureGreen bieden we vier verschillende systemen aan, welke al te verkrijgen zijn vanaf €40 per vierkante meter.
Bekijk onze producten

Vragen over een groen dak?

Zelf een sedumdak plaatsen of laten plaatsen? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 004 1774

Groen dak adviseur

Geert