Neem contact met ons op

Vertel ons uw wensen, vragen over onze producten of dienstverlening? Benieuwd naar de mogelijkheden van aanleg? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. 

  captcha

  Voordelen van een groen dak

  • Diverse gemeenten verstrekken subsidies voor groene daken.
  • Door het groene dak wordt de ruimte minder warm.
  • Het is mooi en fijn om op een groen dak te kijken in plaats van een grijs dak!
  • Een groen dak vangt regenwater op.
  • Uw woning wordt meer waard. Uw investering verdient u gemakkelijk terug. 
  • Het beschermt uw dak, uw dak gaat langer mee wat kosten bespaard
  • Een groen dak is goed voor het milieu, voor beestjes en zorgt voor een schonere omgeving.
  • Geluiddempend. Het dempt geluiden.

  Liefhebbers van kwaliteit

  Hoe NatureGreen is ontstaan? 

  NatureGreen is opgericht vanuit een missie om zwarte daken om te toveren in mooie, groene daken! Niet alleen vanwege het klimaat, maar ook omdat het mooi is en veel voordelen kent! 

  Wat ons kenmerkt? 

  We werken met een klein team waardoor onze lijnen kort zijn. Persoonlijk onze klanten kennen en meedenken vinden we erg belangrijk. Het gaat ons altijd om de beste oplossing voor uw situatie. Iedere situatie verschilt en daarom is ons werk zo leuk! We vinden het fijn als een klant zegt: “Jullie hebben mijn vertrouwen en ik kies voor jullie omdat jullie zo fijn meedenken”. Dan is onze dag geslaagd! 

  Of we ook aanleg doen? 

  Jazeker. Een gedeelte van de klanten kiest er voor om het sedumdak aan te laten leggen door ons. Dat houdt in dat er eerst een dakinspectie wordt gedaan, na goedkeuring van het dak wordt er een datum ingepland voor plaatsing. Zelf aanleggen is niet moeilijk en kan iedereen, maar bij grotere oppervlakten is het wel een flinke klus om het zelf te doen. 

   

  Groendak adviseur
  Geert 

  Heeft u vragen over onze producten voor uw situatie? Wij kijken graag met u mee! Iedere situatie is uniek. Met ons ervaring helpen onze groendak specialisten u graag.
  info@naturegreen.nl 085 - 004 1774