Home >> Sedumdak aanleggen >> Levertijden groendak

Levertijden sedumdak

Bent u benieuwd naar de levertijden van de groen daken van Nature Green? Op deze pagina vertellen we u meer over onze bezorgdienst, onze leverdagen en onze razendsnelle verwerking. Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Daarom streven we er altijd naar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te bezorgen wanneer ú dat uitkomt. Dat maakt de aanschaf van een groen dak wel zo gemakkelijk!

Levertijden

Zo snel mogelijk

Wanneer u een groendaksysteem aanschaft bij NatureGreen, verwerken wij uw bestelling direct. Daardoor kunt u het dak zo snel mogelijk in huis hebben! Bij de aanschaf kunt u zelf de gewenste leverdag kiezen. Wij raden aan om als bezorgdag, één dag voor u van plan bent het dak aan te leggen te kiezen. Dit is het beste voor het dak, omdat het zo niet te lang blijft liggen, en u hoeft op de dag van aanleg niet eerst te wachten op de bezorging. Iedere werkdag worden onze daken van het land gerold om mee te gaan met de transporteur. Daardoor zijn onze sedumdaken altijd vers en van de beste kwaliteit!

Leverdagen

Waar u bij andere bedrijven misschien afhankelijk bent van externe bezorgdiensten, hebben we bij NatureGreen een eigen dienst die onze daken netjes bij u aan huis levert. Zo kunnen wij u de beste bezorging garanderen en weten we precies waar uw aankoop zich bevindt. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw dak kwijt raakt tussen de pakketten. Wij bezorgen onze producten op een aantal vaste leverdagen, namelijk:

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze bezorgdienst of heeft u vragen over uw groen dak? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord om advies te geven, vragen te beantwoorden of met u mee te denken.