Vraag een offerte op maat aan
  captcha

  Sedumdak Albert Heijn

  Wist u dat u tegenwoordig ook een sedumdak kunt aanschaffen bij Albert Heijn? Bij NatureGreen leggen we u uit hoe dit precies zit! Albert Heijn heeft iets nieuws, de Duurzaamheidsdeals. Door middel van deze aanbiedingen wil Albert Heijn duurzame initiatieven steunen, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een groendak. Dat vinden wij van NatureGreen natuurlijk een goede zaak, want dat betekent dat er nog meer sedumdaken in Nederland komen te liggen! Toch raden wij u aan om te kiezen voor een sedumdak van een groendakspecialist in plaats van een groothandel als Albert Heijn.

  Assortiment Albert Heijn

  Een belangrijk punt is altijd de prijs van een sedumdak natuurlijk. Als eerste is het belangrijk te vermelden dat de Albert Heijn alleen lichtgewicht systemen verkoopt. Dat is bij ons het meest verkochte product dus dat is in elk geval logisch. Echter bij kleine daken is zijn sedumcassettes voordeliger, dat is dus iets om op te letten. Daarnaast kiezen bedrijven weer vaker voor een standaard sedummat. Dit is wat zwaarder, maar heeft een uitgebreidere voedingsbodem.

  Prijsvergelijking Albert Heijn

  Albert Heijn rekent met vanaf prijzen met een staffel. Er zijn geen verzendkosten net als bij NatureGreen. 6-16 m2 – €51, 17-30 m2 – €47,- 31-50 m2 €45,-. Bij NatureGreen zijn de prijzen ongeveer hetzelfde, alleen de staffel verschilt. Per vierkante meter komt u ongeveer 1-2 euro duurder uit bij een groendakspecialist. Echter is het grote verschil dat je NatureGreen altijd kunt bellen en precies de relevante informatie krijgt over het sedumdak. Hier bent u zeker niet één van de vele en ons draait het niet alleen om het maken van winst. We willen u graag advies op maat geven. 

  Specialistische kennis

  Hoewel het natuurlijk een mooie deal is, zitten er toch nadelen aan een sedumdak van Albert Heijn. Het belangrijkste punt is dat Albert Heijn niet de specialiste kennis heeft, die een kleiner groendakbedrijf wel bezit. Een medewerker van AH kan u niet adviseren over de aanleg van het dak, de verschillende groendaksystemen of de soorten sedumplantjes. Ook kunnen zij niet inschatten of het onderliggende dak geschikt is en voeren zij ook geen inspectie uit. Daarnaast weten ze weinig over draagkracht en hemelwaterafvoer. Daardoor kan het zijn dat u te weinig of verkeerd geïnformeerd wordt, wat kan leiden tot schade aan uw dak.

  Waarom een dak bij een groendakspecialist?

  Maar waarom kunt u nou beter kiezen voor een groendakspecialist zoals NatureGreen? Naast dat wij wél de bovengenoemde kennis in huis hebben, zitten er nog een paar voordelen aan het afnemen van een dak bij NatureGreen. Zo komt bij ons het groendak direct van de kweker, waardoor u altijd verzekerd bent van verse plantjes. Ook heeft u bij ons garantie op 95% volbegroeiing.

  Ook krijgt u bij ons advies op maat. Onze groendak adviseurs kunnen u alles over deze mooie daken vertellen, en hebben daarnaast ook een goed overzicht van de actuele subsidieregelingen. Zo weet u zeker dat u het juiste dak kiest en daarbij geen subsidie laat liggen! Ook gaat er een eerlijke prijs naar de kweker, omdat ons belangrijkste doel niet is om een groothandel te zijn, maar om echt advies op maat te geven. 

  Neem nu contact op met onze adviseurs!

  Twijfelt u toch nog over een dak van Albert Heijn? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De daken bij Albert Heijn kosten namelijk net zoveel als de daken van NatureGreen! Ook zit de levering bij ons altijd bij de prijs inbegrepen en kunt u zelfs een eigen leverdag kiezen. Zo weet u zeker dat u het sedumdak in huis heeft wanneer het u uitkomt. Neem daarom gauw contact op met NatureGreen!

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over het verschil tussen een sedumdak van AlbertHeijn en NatureGreen?

  We leggen u graag meer in detail uit wat het verschil is tussen een sedumdak van NatureGreen en AlbertHeijn. 

  Stuur een e-mail 085 - 004 1774

  Groendak adviseur

  Geert