Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Sedumdak leggen Friesland


  Wilt u graag een sedumdak leggen in Fryslân en bent u benieuwd welke voordelen op u van toepassing zijn? Bij NatureGreen kunnen we u meer vertellen! Wij werken met een klein team van adviseurs die u graag ondersteunen bij het uitzoeken en plaatsen van een sedumdak. Wanneer u bij ons een groendak afneemt, weet u zeker dat u geen eventuele subsidie misloopt én dat u een dak kiest wat past bij uw huis.

  Bijdrage aan leefbaarheid


  Bent u woonachtig in de provincie Friesland? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor subsidie voor uw sedumdak! Steeds meer gemeenten en provincies stellen subsidie beschikbaar om inwoners te helpen bij het leggen van een sedumdak. Dit doen zij bijvoorbeeld om te zorgen voor een betere weerbaarheid tegen klimaatverandering en om bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Zo ook de provincie Friesland. Wanneer u inwoner bent van een gemeente in deze provincie, kunt u gebruik maken van de Friese Energiepremie. Via deze premie wordt budget beschikbaar gesteld om initiatieven van inwoners verder te helpen, wanneer deze bijdragen aan energiebesparingen. Een sedumdak is daar een mooi voorbeeld van!

  Voordelen sedumdak


  Een sedumdak draagt bij aan energiebesparing, doordat het de isolatiewaarde van uw huis verhoogt. Het dak zorgt voor een extra isolerende laag op het dak waardoor er ’s winters minder warmte ontsnapt en uw huis ’s zomers koeler is. Daardoor heeft u net wat minder stookkosten en kunt u ook energie besparen op gebruik van airconditioning! Ook absorbeert het dak regenwater, is het goed voor de lokale biodiversiteit en verlaagt het omgevingsgeluid en -temperatuur. Daarnaast heeft meer groen in de buurt een positief effect op gezondheid en welzijn. Alle voordelen van een groendak kunt u op deze pagina lezen.


  Meer weten? Neem contact op!


  Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden in Friesland, of heeft u een andere vraag over sedumdaken? Bij NatureGreen denken we graag met u mee. Neem daarom meteen contact op met één van onze adviseurs!

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een sedumdak  werkt in Friesland? 

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Friesland? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert