Stel ons uw vraag

  captcha

  Hornbach: van bouwmarkt tot sedumdak leverancier

  Bent u benieuwd naar een sedumdak van Hornbach, of wilt u meer weten over de voordelen van een sedumdak afnemen bij een specialist? Bij NatureGreen vertellen we u hier meer over! Groendaken zijn tegenwoordig steeds populairder. Waar eerder voornamelijk kleine bedrijfjes de daken aanbieden, zien we tegenwoordig dat ook grote spelers zoals Hornbach, Intratuin of Interpolis de sedumdak markt op gaan. Zo bieden ze klanten het KNAUF Urbanscape complete groendaksysteem aan, en heeft Hornbach ook worteldoek in het assortiment. Dat sedumdaken zo steeds bekender worden bij het grote publiek is natuurlijk mooi!

  Voordelen sedumdak

  Bij een sedumdak komen veel voordelen kijken, met name wat betreft klimaatbestendigheid. Groene daken verhogen namelijk de lokale biodiversiteit, filteren de lucht en verlagen omgevingsgeluid en -temperatuur! Zo draagt u bij aan een klimaatbestendigere omgeving. Andere voordelen zijn:

  • Het groendak vormt een isolerende laag, dus een lagere energierekening
  • Het zorgt ervoor dat er minder snel erosie van uw dak optreed
  • Betere afvoer van regenwater
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Oogt duurzaam en draagt bij aan een groenere leefomgeving

  Grote bedrijven versus een specialist

  Bij NatureGreen hebben we de missie om de grijze daken van Nederland om te toveren tot duurzame, groene daken. Hoe meer bedrijven ons daarbij helpen, hoe beter. Wel zitten er een aantal voordelen aan het afnemen van een groendak bij een specialist, vergeleken met bij een groot bedrijf. 

  Daarnaast is kennis ook een belangrijk punt. Bij NatureGreen werken we vanuit een passie voor groene daken en kunnen wij u van alles vertellen over het sedumdak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toepassingen, de samenstelling van het sedum en de beste wijze van onderhoud. Een bedrijf als Hornbach, dat van oudsher een bouwmarkt is, zal over minder kennis beschikken en kan dus misschien niet al uw vragen beantwoorden. Wanneer u weinig tot geen ervaring heeft met een sedumdak kan het dus prettiger zijn om deze af te nemen bij een groendakspecialist. Dan weet u zeker dat alle informatie die u ontvangt juist is!

  Ga voor een sedumdak van NatureGreen!

  Twijfelt u nog over de aanschaf van een sedumdak bij Hornbach, of wilt u eerst meer weten over NatureGreen? Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice. Onze adviseurs staan u graag te woord en zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Ook die persoonlijke service is een voordeel van een klein groendak bedrijf ten opzichte van een bouwmarkt!

  Het voordeel van NatureGreen is dat zij gespecialiseerd zijn in de groendakenbranche. Dit zorgt voor betere kosten, meer kennis en meer ervaring in de markt.

  Ten eerste, de prijs: het sedumdak van Hornbach is verkrijgbaar vanaf €69,95 per vierkante meter. Bij NatureGreen kunt u soortgelijke sedumdaken al krijgen vanaf €40 per vierkante meter. Zeker wanneer u het dak over een grote oppervlakte aan laat leggen, scheelt dit al gauw veel geld.

  Bekijk onze producten

  Vragen over een groen dak?

  Zelf een sedumdak plaatsen of laten plaatsen? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 004 1774

  Groen dak adviseur

  Geert