Vragen over uw dak

Veel van de vragen die wij binnen krijgen gaan over het dak. Welke soorten dakbedekking zijn mogelijk in combinatie met een groen dak? Welke draagkracht moet het dak minimaal hebben? Hoe zit het met de verzekering van een groendak? En hoe zit het met de waterafvoer of eventuele obstakels op het dak? NatureGreen heeft het antwoord voor u! Lees daarom gauw verder op de desbetreffende pagina’s, of neem contact op met één van onze adviseurs. 

Is mijn dak geschikt?

Weet u niet zeker of uw dakbedekking geschikt is voor een groen dak? De beste manier om daar achter te komen is om contact met ons op te nemen en uw wensen door te bespreken. Telefonisch kunnen we vaak al een goede inschatting maken of uw dak geschikt is voor een groendak en voor welk type groendak. Een aantal vragen waar u alvast over na kunt denken zijn:

  • Om wat voor soort dak gaat het? Uw woning, schuur of een uitbouw?
  • Is het dak goed onderhouden of in minder goede staat?
  • Hoe groot is het dak, welke oppervlakte heeft het?

Na de inspectie kunnen wij een offerte voor u opstellen. Gaat u daarmee akkoord, dan wordt het groendak zo snel mogelijk bij u geleverd! Tot slot kunt u er dan nog voor kiezen om het dak zelf te leggen of te laten leggen.

Contact

Zijn er na het lezen van deze pagina’s nog vragen bij u over gebleven? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder. Of u nou meteen een offerte voor een groen dak wil aanvragen of eerst nog wat meer informatie wilt inwinnen, wij gaan met u in gesprek!