Offerte aanvragen
  captcha

  Sedumdak voor uw schuur

  Overweegt u een sedumdak op uw schuur? Dat kan! De sedumdaken van NatureGreen zijn te plaatsen op diverse bijgebouwen, zoals schuren, garages, en overkappingen. Door een sedumdak op een schuur aan te leggen maakt u slim gebruik van de loze ruimte en maakt u uw tuin en uitzicht meteen een heel stuk groener. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Wij helpen u graag met al uw vragen rondom de aanschaf van een sedumdak voor uw schuur. 

  Wij bieden vier verschillende groendaksystemen aan die u bij ons kunt bestellen. U kunt kiezen voor sedummatten of voor één van onze kant-en-klare systemen. met name deze laatste sedumtrays zijn ideaal voor kleine oppervlaktes, zoals een schuur! Bij de twee kant-en-klare systemen (Cassettes en Lichtgewicht Trays) krijgt u namelijk een compleet pakket thuisbezorgd dat u eenvoudig zelf kunt aanleggen. Wilt u toch liever een sedummat? Onze sedummatten (Lichtgewicht of Traditioneel) zijn ook nog steeds gemakkelijk zelf te leggen. Het prijsverschil tussen de verschillende systemen is minimaal en een sedumdak op uw schuur heeft alleen maar voordelen.

  Draagkracht van uw schuur

  Schuren hebben niet altijd een even grote draagkracht, zoals een dak van een huis dat misschien wel heeft. Daarom kan het verstandig zijn om er voor te kiezen één van onze lichtgewicht groendaksystemen op uw schuur te leggen. Deze systemen wegen, wanneer ze verzadigd zijn met regenwater, minder dan andere groendaken en zijn daardoor ideaal voor daken met minder draagkracht, zoals het dak van een schuur. De lichtgewicht systemen van NatureGreen wegen zelfs maar 45 kilogram per vierkante meter!

  Wilt u meer weten over het leggen van een groen dak op uw schuur? Wij adviseren u graag! Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op.

  Bekijk onze producten

  Heeft u vragen over onze producten in uw woonsituatie?

  Een sedumdak op uw schuur? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon. 

  Stuur een e-mail 085 - 004 1774

  Groendak adviseur

  Geert 

  Meerwaarde van een sedumdak op uw schuur

  Allereerst ziet een schuur met groen dak er veel mooier uit, dan een grijs of zwart dak! Maar, er zijn veel meer voordelen van een sedumdak! Een sedumdak vangt water op, dit voorkomt wateroverlast of een overbelasting van de riolering. Door verdamping wordt dit water weer teruggegeven aan de lucht. Daarnaast is een groendak een fijne leefomgeving voor beestjes. Hierdoor is een groendak goed voor natuur en klimaat! Dit zijn ook twee redenen dat er subsidie wordt verstrekt door diverse gemeenten en provincies op een sedumdak!

  Maar het heeft ook persoonlijke voordelen. Een sedumdak verhoogt de waarde van uw woning, het reguleert de temperatuur want in de zomer blijft de ruimte van het groen dak koeler. Uw dakbedekking van een schuur met sedumdak zal langer meegaan en een groen dak werkt geluiddempend. Zeker in een drukke omgeving is dit verschil duidelijk te horen. Ook helpt een sedumdak mee aan een schonere lucht. Deze 7 voordelen van een groen dak zorgen ervoor dat een sedumdak steeds populairder wordt en steeds meer daken vervangen worden door groen. 

  Onderhoud van een groen dak schuur

  Al onze sedum daken zijn vrijwel onderhoudsvrij. Twee keer per jaar licht onderhoud is voldoende. Gelukkig maar! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw sedumdak op schuur. 

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een sedumdak op een Uitbouw, Veranda, WoonhuisOverkapping, Dakkapel, Garage, Carport of Bedrijf?

  Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Wilt u graag advies van onze medewerkers? Stel ons uw vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een sedumdak op uw schuur.