Kosten van een sedumdak

Een sedumdak kost tussen de 40 en de 75 euro per vierkante meter.

Indicatie prijzen per m2:

 • 12m2 – vanaf 740 euro incl. btw
 • 22m2 – vanaf 1376 euro incl. btw
 • 40m2 – vanaf 2473 euro incl. btw

Laten we beginnen met het vermelden dat de kosten van een sedumdak gemakkelijk en relatief snel terugverdiend kunnen worden. Hierover kunt u meer lezen op deze pagina. 

Sedumdak terugverdienen

Het plaatsen van een sedumdak is een duurzame investering. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden. Maar de kostprijs van een sedumdak is gemakkelijk terug te verdienen. U bespaart namelijk op veel verschillende fronten. Zo bespaart u door de isolerende werking van het groene dak aanzienlijk op energiekosten. 

Bekijk onze producten

Subsidie aanvragen van een sedumdak

Het plaatsen van een sedumdak en het drukken van de hierbij horende kosten wordt nog makkelijker doordat verschillende gemeenten subsidie verstrekken voor groene daken. Groene daken hebben een vermelding gekregen op de milieu lijst en gemeenten willen dit initiatief graag steunen.
Wat de hoogte van deze subsidie precies is verschilt helaas per gemeente en hiervoor kunnen wij u enkel doorverwijzen naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Bij een subsidieaanvraag zal uw gemeente u vragen om een offerte en productinformatie te tonen. Wij verstrekken deze productinformatie graag voor u en onze experts stellen uiteraard vrijblijvend een offerte voor u op. Neem daarvoor gerust contact met ons op. 

  captcha

  Vragen over de kosten van een sedumdak? 

  Vragen over de kosten van een groen dak? Zelf aanleggen of laat u het aanleggen door ons? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Verkoopadviseur

  Geert