Ede collectieve inkoop sedumdak

Er loopt nu een collectieve inkoopactie van Sedumdaken in Ede. Krijg tot 20% korting op een sedumdak. Samen willen we de straat, buurt of wijk vergroenen.

NatureGreen organiseert een collectieve inkoop voor inwoners van Ede voor een Sedumdak compleet pakket wat je gemakkelijk zelf kunt aanleggen. 

Schrijf je in via deze pagina en ontvang een offerte. 

Aanmeldperiode loopt tot 31 oktober 2022. 

 
 

Meld je aan voor de collectieve inkoopactie in Ede


  captcha

  Voordelen van een groendak

  Voordelen van een sedumdak

  Subsidie

  Diverse gemeenten geven sinds kort subsidies op groene daken. Hiermee kunt u een aanzienlijk deel van de kosten terugkrijgen, afhankelijk van uw gemeente, wat het nog interessanter maakt om een groen dak aan te schaffen. Laat u gerust informeren door onze adviseurs over de subsidiemogelijkheden die uw gemeente biedt.

  USP Image 01

  Temperatuur verlagend

  Een sedumdak zorgt voor een koeler en prettiger klimaat in de zomer. Een groen dak absorbeert zonlicht en houdt de ruimte koeler, waardoor het klimaat in huis verbetert.

  Dakbedekking-Sedum

  Uw woning wordt meer waard

  Door de positieve voordelen van een groen dak, zoals een lager energieverbruik, een prettiger klimaat in en rondom het huis en een langere levensduur van de dakbedekking, stijgt de waarde van uw woning.

  Vangt regenwater op

  Één van de redenen waarom gemeenten subsidie verstrekken is omdat een groen dak veel regenwater kan opvangen. Regenbuien worden steeds heftiger en plaatselijker waar de riolering niet op berekend is. Een groendak vangt regenwater op en slaat het water tijdelijk op het dak op. Het water wordt door de planten in het groen dak opgenomen en later door middel van verdamping teruggegeven aan de lucht. Een groendak draagt op deze manier bij aan een stabiel grondwaterpeil.

  Informatie opbouwlagen groen dak

  Geluiddempend

  Een groen dak heeft een geluidsisolerende werking. Het dempt het geluid van de straat en zorgt voor een rustigere omgeving. Maar ook geluiden in uw woning of tuin worden verminderd dankzij het groene dak.

  Goed voor mens en dier

  Mensen die in een groene omgeving wonen, voelen zich beter. Groene daken hebben een positief effect op de gezondheid en het humeur van mensen. Bovendien kan wonen in een groene omgeving de kans op diverse ziekten op de lange termijn verminderen. Ook voor dieren is een groen dak prettig! Het is een fijne omgeving voor bijvoorbeeld vogels en vlinders.

  Schonere lucht

  De vele plantjes op een groendak werken als filters voor fijnstof en zetten CO2 om in zuurstof. Daarom helpt u met een groendak mee aan een schonere lucht en geniet u van een betere luchtkwaliteit.

  sedumdak haarlem5

  Een sedumdak in 5 stappen

  Uit welke groendak pakketten kan ik kiezen? 

  NatureGreen heeft drie verschillende type groendaken geselecteerd die gemakkelijk zijn om zelf te plaatsen. 

  1. Lichtgewicht Sedummat 20 mm
  2. Lichtgewicht Sedummat 40 mm
  3. Sedumcassettes

  Wij gaan aan de slag om een collectieve subsidieaanvraag te doen voor de mensen die aangemeld hebben in Heerlen. 

  Je ontvangt van ons een vrijblijvend aanbod voor een groendak in Heerlen. We zorgen dat je de beste prijs van de markt krijgt!

  Nadat u akkoord gegeven heeft op de offerte wordt er vaak een dakinspectie uitgevoerd. Dit doen we in bijna alle gevallen, behalve als het dak erg nieuw is. Dan is het vaak niet nodig en is het dak geschikt voor een sedumdak. 

  We prikken samen een datum van collectieve levering. U ontvangt alle materialen om uw groendak aan te leggen en daarnaast ontvangt u een instructiefilmpje. Een sedumdak is makkelijk zelf aan te leggen en ruim 75% van onze klanten kiest er dan ook voor om het zelf aan te leggen. 

  Hoe leg je een sedumdak aan?

  Kosten

  Subsidie voor een groendak in Heerlen