Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Subsidie Groendak gemeente Geldrop Mierlo

  Denkt u na over een sedumdak op uw woning of bedrijfspand? Of misschien op uw uitbouw of uw garage? In de gemeente Geldrop-Mierlo kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Bij NatureGreen helpen en adviseren wij u graag bij de aanschaf van een groendak en ook bij de mogelijkheden voor subsidie.

  De gemeente Geldrop-Mierlo wil gaan voor duurzaamheid. Dat is goed nieuws voor diegenen die een groendak willen laten aanleggen, want u kunt nu subsidie daarvoor aanvragen. Voor dit jaar is er een subsidiebedrag van €70.000,- beschikbaar gesteld. Wilt u kans maken op subsidie? Dan dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. U kunt deze voorwaarden vinden op de subsidiepagina van de gemeente Geldrop-Mierlo.

  We kunnen ons goed voorstellen dat u nog met vragen zit. Is er bijvoorbeeld daadwerkelijk nog subsidie beschikbaar? En welk groendaksysteem is passen voor uw dak in Geldrop-Mierlo? Vragen waar wij u graag mee verder helpen.

  Vul onze subsidiecheck in en één van onze groendak adviseurs neemt even contact met u op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

  Verduurzaam met een sedumdak

  Laat uw grijze dak vervangen door een groendak. Een sedumdak kleurt mooi groen en geeft een natuurlijke sfeer in de stedelijke omgeving. Er wordt door steeds meer mensen voor een groendak gekozen en dat is met een reden. Het is een mooie stap vooruit in het verduurzamen en het levert daarbij ook nog persoonlijke voordelen op. Laten we beginnen bij het klimaat. Een sedumdak vangt veel regenwater op. Met de steeds extremere weersomstandigheden die we ervaren, is dit een enorme hulpbron in het voorkomen van wateroverlast. Voor de gemeenten is dit dan ook de voornaamste reden dat ze subsidie geven op een sedumdak. Maar daar blijft het niet bij. Een groendak zuivert namelijk ook de lucht, doordat het fijnstof en CO2 omzet in zuurstof. Ook draagt het bij aan de biodiversiteit in de stad, omdat beestje zoals vogels en vlinders zich er al snel thuis zullen voelen.

  Persoonlijk houdt u er ook zeker wat aan over. Een sedumdak is allereerst een beschermlaag tegen Uv-straling op de onderliggende dakbedekking, wat betekent dat uw dakbedekking tientallen jaren langer meegaat. Dit verhoogt de waarde van uw woning. Ook zorgt een groendak voor extra verkoeling in de zomer en iets meer warmte in de winter. Een sedumdak werkt daarbij geluiddempend in de drukkere gebieden. En als u zonnepanelen heeft liggen, dan kunt u rekenen op een stijging in het rendement van 5 – 20%!

  Wilt u meer weten over een sedumdak in uw situatie? U kunt bij ons terecht met uw vragen.

  Subsidie gemeente Geldrop Mierlo Groendak

  De gemeente Geldrop-Mierlo telt ruim 40.000 inwoners en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente wil graag haar mensen ondersteunen die zich in willen zetten voor een duurzamere omgeving. Het subsidiëren van groene daken is een van de manieren waarop ze dat doen. De gemeente Geldrop-Mierlo bestaat uit de dorpen Geldrop, Mierlo en Hoog Geldrop. Omliggende gemeenten hebben zich ook op de lijst gevoegd van gemeenten die subsidie beschikbaar stellen voor de aanleg van een sedumdak. Dit zijn onder andere de gemeenten Eindhoven, Gemert Bakel en Deurne.

  Contact Bekijk onze producten

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in Geldrop Mierlo?

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Geldrop Mierlo? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert