Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Subsidie Groendak gemeente Leidschendam Voorburg

  Wilt u meer weten over het leggen van een sedumdak in Leidschendam en Voorburg? Bij NatureGreen helpen onze adviseurs u graag een optie te vinden die bij uw situatie past! Een groendak is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de meerwaarde van uw woning, uw leefplezier en de directe omgeving. De gemeente Leidschendam Voorburg heeft onlangs veel subsidie vrijgesteld voor het plaatsen van een sedumdak, waardoor het aanleggen ook nog eens heel voordelig is.

  Bij NatureGreen leveren we persoonlijk advies, verschillende groendaksystemen en een aanlegservice. Wanneer u ervoor kiest het dak door ons te laten aanleggen, komen wij eerst langs voor een dakinspectie. Is het dak goedgekeurd, dan plannen we een moment om het te komen plaatsen!

  U kunt er ook voor kiezen het dak zelf aan te leggen. Dit is niet moeilijk, maar kan een behoorlijke klus worden wanneer het om grotere oppervlakten gaat. Weet u niet zeker wat het beste bij u past? Wij gaan graag met u in gesprek om samen de mogelijkheden door te nemen. U kunt bij NatureGreen terecht voor een sedumdak in Leidschendam, Voorburg en omliggende gemeenten als Leidschenveen, Haagoord en Nootdorp.  

  Subsidiemogelijkheden

  Steeds meer gemeenten, waterschappen en provincies bieden mogelijkheden tot subsidie aan voor de aanleg van een sedumdak. Afhankelijk van de gemeente kunt u soms tot wel 50% van de aanlegkosten vergoed krijgen!

  De gemeente Leidschendam Voorburg heeft aan het begin van het nieuwe jaar weer veel subsidie beschikbaar gesteld voor het plaatsen van een sedumdak. Wilt u hier meer informatie over? Onze adviseurs kunnen de mogelijkheden voor u uitzoeken en u helpen bij het aanvragen!

  Waarom een sedumdak?

  Sedumdaken winnen tegenwoordig steeds meer aan populariteit. Het is dan ook één van de gemakkelijkste manieren om uw woning te verduurzamen. Een sedumdak absorbeert regenwater, filtert de lucht, verlaagt omgevingsgeluid en -temperatuur en is goed voor de lokale biodiversiteit.

  Een sedumdak verhoogt ook de waarde van uw huis. Door lagere energiekosten, een duurzame uitstraling en een langere levensduur van het dak is uw woning een stuk aantrekkelijker geworden. Hoe groener, hoe beter! Andere voordelen van een sedumdak zijn:

  • Creëert een natuurlijke brandwerende laag
  • Verhoogt de isolatiewaarde
  • Minder stress en meer woonplezier door een groenere omgeving
  • Na aanleg nog weinig onderhoud nodig
  • Verhoogt het rendement van zonnepanelen

  Bent u benieuwd naar de opties voor een sedumdak in Leidschendam, Voorburg en omgeving? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in Leidschendam-Voorburg?

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Leidschendam? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert