Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Sedumdak subsidie in de provincie Gelderland

  Een sedumdak leggen in de provincie Gelderland, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen nood, bij NatureGreen kunt u terecht voor al uw vragen omtrent het dak, de aanleg en de subsidiemogelijkheden.

  Sedumdaken: vroeger nog een uitzondering, maar tegenwoordig zien we ze steeds meer in het straatbeeld verschijnen. Dat is ook niet zo gek, gezien de vele voordelen die de daken met zich mee brengen. Zo absorberen ze bijvoorbeeld regenwater, zorgen ze voor een schonere lucht, lagere omgevingstemperatuur, meer lokale biodiversiteit en een verhoogde waarde van uw woning.

  NatureGreen adviseert

  Wilt u graag profiteren van de positieve gevolgen van een sedumdak, maar voelt u zich overweldigd door de mogelijkheden? Bij NatureGreen gaan we rustig met u in gesprek om alles door te nemen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen en mee te denken met uw unieke situatie.

  Bijvoorbeeld wat voor soort dak het beste bij uw woning past, of u deze zelf legt of wilt laten leggen, en of er mogelijkheden zijn om subsidie aan te vragen. We werken met een klein team van adviseurs die altijd zoeken naar wat voor ú de beste oplossing is!

  Burgerbetrokkenheid

  De provincie Gelderland wil graag haar inwoners betrekken bij natuur, groen of landschap. Om burgerbetrokkenheid te stimuleren, kunnen inwoners subsidie aanvragen voor initiatieven die betrekking hebben tot:

  1. Het aanleggen, beheren of verbeteren van de kwaliteit van natuur, groen of landschap door inwoners in hun leefomgeving;
  2. Het betrekken van inwoners bij activiteiten op het gebied van natuur, groen of landschap in hun leefomgeving;
  3. Het betrekken van inwoners door bij te dragen aan initiatieven van vrijwilligers om natuur, groen of landschap aan te leggen of te beheren.

  Het aanleggen van een sedumdak is een mooi voorbeeld van het verbeteren van de kwaliteit van natuur, groen én landschap in uw leefomgeving. Met de beschikbare subsidie is dit naast duurzaam ook nog eens erg voordelig.

  Bent u enthousiast geworden en wilt u zo snel mogelijk een sedumdak leggen? Neem dan vandaag nog contact op met NatureGreen voor persoonlijk advies!

  Benieuwd naar subsidies in uw gemeente? Bekijk de subsidiemogelijkheden in Harderwijk, Scherpenzeel, Gorinchem, Bodegraven-Reeuwijk, Elburg of bijvoorbeeld de provincie Utrecht,  Zeeland of Friesland. Ook geeft het waterschap subsidie voor een groendak.

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in de provincie Gelderland?

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in de provincie Gelderland? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert