Unieke punten

Unieke punten
NatureGreen is een specialist in groene daken en levert deze groene daken voor consumenten én bedrijven. Met onze unieke punten onderscheiden wij ons van andere leveranciers.

Persoonlijk advies over uw groene dak
Heeft u vragen over het plaatsen van het groene dak of andere aspecten van de groene dakbedekking? De medewerkers van NatureGreen staat voor u klaar. Wij geven graag advies over de verschillende systemen en de diverse opbouwlagen uit ons assortiment. Ook denken wij graag met u mee over welk groen dak systeem het meest geschikt is voor uw dak. Mede door ons directe contact met klanten leveren wij voor iedereen het perfecte sedumdak.
Ook voor het aanvragen van een subsidie kunt u bij ons terecht. Om de subsidieaanvraag bij de gemeente compleet te maken, wordt er veelal gevraagd naar een offerte en aanvullende productinformatie. U kunt de formulieren bij ons aanvragen, wij helpen u hier graag bij. 
Contact opnemen kan telefonisch, via e-mail of door het invullen van het contactformulier.

Klanten geven ons een 8.6
Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 uit 10! Hier zijn we ontzettend trots op. Onze klanten noemen ons vriendelijk, behulpzaam en vooral onze snelle levering wordt als prettig ervaren.
Daarnaast worden onze complete pakketten erg gewaardeerd. Wij leveren naast de groene bedekking ook wortelwerend doek, beschermende doeken en grind. Wij adviseren u graag bij uw bestelling en samen zorgen we ervoor dat u niets vergeet en dat u de juiste hoeveelheid sedum ontvangt.
Laat u ook een beoordeling voor ons achter?

Sedumdaken direct van de kwekerij
Alle sedumplanten komen direct van de kwekerij en worden vers bij u geleverd. NatureGreen heeft geen opslag of voorraad van onze producten, maar haalt het direct van het land. Na uw bestelling wordt de juiste hoeveelheid speciaal voor u verzameld. Hiervoor worden sedumplanten gekozen die groen en volgroeid zijn. Zo garanderen wij direct een vol groen dak!

Wij raden onze klanten aan om het sedum binnen twee dagen na levering op het dak te plaatsen.