Zakelijk bestellen

Bestellen bij NatureGreen tegen gunstige inkoopvoorwaarden? Dat kan! Wij leveren aan veel zakelijke klanten zoals hoveniers, aannemers, dakdekkers, tuincentra, architecten, projectontwikkelaars, handelsbedrijven en andere zakelijke opdrachtgevers. 

Wellicht heeft uw klant de wens voor een groendak. Leg het vraagstuk gerust aan ons voor, wij adviseren u graag over de meest passende oplossing. Wij geven advies op maat en we kunnen altijd een passende offerte maken voor uw project. Het liefst nemen we even persoonlijk contact met u op om de wensen door te spreken. 

Daarnaast hebben we interessante inkoopvoorwaarden voor zakelijke klanten en kunnen we op een snelle en effectieve manier met elkaar samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat we u kunnen ontzorgen met een stukje service, snelheid maar ook advies. 

Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer over een sedumdak

Sedumdak zelf aanleggen

Hoveniers

Hoveniersbedrijven krijgen steeds vaker te maken met wensen van klanten voor het aanleggen van groene daken. Wij ontzorgen hoveniers met advies op maat, een offerte en alle documentatie die nodig is voor de klant. We kunnen de levering direct bij de klant laten bezorgen, net voordat er gestart wordt met de aanleg maar het is uiteraard ook mogelijk om bij uw hoveniersbedrijf te leveren. 

Informeer naar onze inkoopprijzen voor hoveniers en ontvang onze prijslijst! 

Aannemers

Gelukkig wordt de aannemer steeds vaker vrij vroeg in het proces betrokken rondom een groendak! Dat is namelijk belangrijk, zodat de aannemer daar een rol in kan spelen. Als aannemer krijgt u ongetwijfeld de vraag voor een groendak voor een nog te bouwen gebouw. Wij geven u graag advies voor uw project en ondersteunen bij dit vraagstuk. Ook begeleiden we bij subsidie aanvragen voor aannemers. 

Neem contact met ons op om de inkoopprijzen voor aannemers te ontvangen. 

Overige zakelijke klanten

We leveren regelmatig aan dakdekkers, tuincentra, handelsbedrijven, groenbedrijven, projectontwikkelaars, houtbouwbedrijven en vele andere zakelijke opdrachtgevers. We ondersteunen en ontzorgen hierin graag. Dit doen we met persoonlijk contact, maatwerkadvies en offertes. Op deze manier dragen we graag kennis aan u over. 

Ontvang onze zakelijke prijslijst

Ontvang direct de zakelijke tarieven. 

    captcha