Zakelijk bestellen sedumdak

Bestellen bij NatureGreen tegen gunstige inkoopvoorwaarden? Dat kan! Wij leveren aan veel zakelijke klanten zoals hoveniers, aannemers, dakdekkers, tuincentra, architecten, projectontwikkelaars, handelsbedrijven en ook direct aan zakelijke afnemers.

 

Meer over een sedumdak

Projectaanvraag

Amsterdams Lyceum met groendak vooraanzicht
Amsterdams Lyceum met groendak zijaanzicht

Amsterdams Lyceum – Amsterdam

Het Amsterdams Lyceum in Amsterdam had flinke duurzaamheidsdoelen. Samen met de architect is hiervoor een plan gemaakt. Dit resulteerde in een mooie combinatie van een groen-geel dak. Dit betekent dat zonnepanelen gecombineerd zijn met een groendak. Het rendement van de PV panelen gaat hierdoor flink omhoog. Dit komt omdat de omgevingstemperatuur vele malen lager is geworden door het groendak ten opzichte van zwarte Bitumen. In totaal is er 421 m2 vergroend.

 • Verdubbeling van de levensduur van nieuwe Bitumen
 • Interessant rendementstoename van de zonnepanelen | Groen-Geel dak
 • Verbetering binnenklimaat | Verkoeling en isolatie

 

Meer over een sedumdak

Fort H – Muiden

In Muiden ligt het fraaie restaurant Fort H. Om het restaurant uit te breiden vroeg de gemeente om ook weer groen terug te geven aan de omgeving. Restaurant Fort H sloeg de handen ineen met Tuincentrum van der Wurff en NatureGreen om hun nieuwe dak groen te maken door middel van een Sedum-Kruidendak! Naast een prachtig, bloeiend dak is het binnenklimaat van Fort H fors verbeterd.

 • Weggehaald groen weer toegevoegd door middel van een groendak | wens van de gemeente
 • Verbetering binnenklimaat | Verkoeling en isolatie
 • Biodiversiteit

 

Meer over een sedumdak

Fort H (1)
Fort H met groendak van boven
Fort H met groendak dichterbij
Fort H met groendak dronebeeld
Impact Sports Academy met groendak
Impact Sports Academy met groendak zijkant
Impact Sports Academy met groendak bovenaanzicht
Impact Sports Academy Breda met groendak

Impact Sports Academy – Breda

Sporten onder een groendak? Dat doe je bij Impact Sports Academy in Breda! Deze sportschool besloot te investeren in duurzaamheid en koos onder andere voor een groendak. Het 550 m2 tellend groendak is uiteraard zelf aangelegd, wat direct een mooie work-out was! In de toekomst worden er nog zonnepanelen geplaatst bovenop het groendak. De Gemeente Breda heeft ondersteund met een gedeelte subsidie.

 • Verlenging van de levensduur van de Bitumen dakbedekking
 • Kan 22.000 liter regenwater bufferen.
 • Verlaging van de binnentemperatuur

 

Meer over een sedumdak

Projectaanvraag

Trambaan Diemen met sedum bodembedekking met tram
Trambaan Diemen met sedum bodembedekking

Trambaan GVB – Diemen

Vervoersbedrijf GVB heeft de opdracht gekregen om de Trambaan in Diemen opnieuw te voorzien van groen. De eisen voor de inrichting waren onder andere dat het onderhoudsvriendelijk was, een positieve bijdrage levert aan verkoeling van de leefomgeving, een bijdrage levert aan de biodiversiteit en dat de veiligheid niet in het geding komt. Daaruit kwam al snel dat Sedum een interessante oplossing is, ten opzichte van gras waardoor 680 m2 Trambaan is vergroend met sedum als bodembedekker.

 • Verkoeling van de leefomgeving en daarmee het woongenot van bewoners
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Positieve bijdrage aan de biodiversiteit

 

Meer over een sedumdak

Wijkproject Gemeente Velsen – Velsen

De Gemeente Velsen wilde als vervolg op een eerdere wijkaanpak actief aan de slag met het vergroenen van daken in hun wijken. Het ging om een aantal wijken in IJmuiden, Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Met behulp van actieve bewoners zijn we wijk voor wijk aan de slag gegaan.

 • 1378 m2 groen toegevoegd aan de leefomgeving
 • 48.230 liter waterberging
 • Maar liefst 87 deelnemende huishoudens

 

Meer over een sedumdak

Groene daken Laan van Cattenbroeck Zeist (1)
Groene daken Laan van Cattenbroeck Zeist (2)
Groene daken Laan van Cattenbroeck Zeist (3)
Groene daken Laan van Cattenbroeck Zeist (4)
OPUS Pod thuiskantoor Den Haag met groendak

OPUS Pods tuinkantoor – Den Haag

Opus Pods levert en plaatst luxe tuinkantoren in de achtertuin van hun klanten. Klanten kiezen voor een Opus Pod omdat zij behoefte hebben aan een fijne thuiswerkplek. Daarnaast kunnen klanten er voor kiezen om hun Pod direct opgeleverd te krijgen met Groendak. Na plaatsing verzorgd NatureGreen de levering en aanleg van het groendak. Zo hebben klanten direct een Opus Pod voorzien van groendak.

 • Groenere leefomgeving
 • Bijdrage aan de biodiversiteit en wateropslag
 • Verdubbeling levensduur dakbedekking

 

Meer over een sedumdak

TinyRebel Houses – Westkapelle

In het Zeeuwse Westkapelle heeft TinyRebel 6 vakantiewoningen geplaatst. Een TinyRebel is een tiny house welke is gebouwd met duurzame en ecologische bouwmaterialen. Iedere m2 is op deze manier optimaal benut. De schuine daken van deze TinyRebels mochten wij vergroenen, zo is iedere TinyRebel ook nog eens voorzien van een groendak waardoor de Tiny House opgaat in de omgeving.

 • Passende, groene oplossing voor het landelijk gebied
 • Verkoeling van de leefomgeving
 • Esthetisch een flinke meerwaarde.

 

Meer over een sedumdak

Tiny house met groendak
Tiny House Westkapelle met sedumdak
Groen Tiny House

Waterschap Rivierenland – Zaltbommel

In Zaltbommel staat de Waterzuivering van het Waterschap Rivierenland. Dit waterschap is verantwoordelijk voor het gebied tussen Nijmegen en Gorinchem. Tevens heeft het Waterschap een fijne subsidie voor het realiseren van groene daken om zo meer water te kunnen vasthouden in bebouwd gebied. Uiteraard kan het Waterschap dan zelf niet achterblijven en is een eerste dak van de Waterzuivering opgeleverd met een biodivers Kruiden-Groendak.

 • Flinke bijdrage aan de biodiversiteit en wateropslag
 • Prettiger binnenklimaat
 • Verlenging van de levensduur van de dakbedekking

 

Meer over een sedumdak

Hoveniers

Hoveniersbedrijven krijgen steeds vaker te maken met wensen van klanten voor het aanleggen van groene daken. Wij ontzorgen hoveniers met advies op maat, een offerte en alle documentatie die nodig is voor de klant. We kunnen de levering direct bij de klant laten bezorgen, net voordat er gestart wordt met de aanleg maar het is uiteraard ook mogelijk om bij uw hoveniersbedrijf te leveren.

Informeer naar onze inkoopprijzen voor hoveniers en ontvang onze prijslijst!

Aannemers

Gelukkig wordt de aannemer steeds vaker vrij vroeg in het proces betrokken rondom een groendak! Dat is namelijk belangrijk, zodat de aannemer daar een rol in kan spelen. Als aannemer krijgt u ongetwijfeld de vraag voor een groendak voor een nog te bouwen gebouw. Wij geven u graag advies voor uw project en ondersteunen bij dit vraagstuk. Ook begeleiden we bij subsidie aanvragen voor aannemers.

Neem contact met ons op om de inkoopprijzen voor aannemers te ontvangen.

Overige zakelijke klanten

We leveren regelmatig aan dakdekkers, tuincentra, handelsbedrijven, groenbedrijven, projectontwikkelaars, houtbouwbedrijven en vele andere zakelijke opdrachtgevers. We ondersteunen en ontzorgen hierin graag. Dit doen we met persoonlijk contact, maatwerkadvies en offertes. Op deze manier dragen we graag kennis aan u over.

Projectaanvraag