Het unieke verhaal van NatureGreen.

Maak kennis met ons team

Collega Raymond, groendak adviseur

Een groendak kan een lastige en ingewikkelde investering zijn. Daar hoort een passend advies bij, wat past bij de situatie van onze klant. Hier help ik graag bij. Samen werken we richting een groener en duurzamer daklandschap! Hoe mooi is dat!

Groendak Adviseur

Raymond 

Collega Coby - Backoffice

Ik houd er van als alles op rolletjes loopt en onze klanten tijdens het gehele proces blij met ons zijn. Naast het adviseren van onze klanten zorg ik ervoor dat u geniet van onze service. Ook op de leverdag, tijdens de aanleg en nadien! 

Groendak Adviseur & Planner

Coby 

Zakelijk groendakadviseur

Op naar een groener Nederland met elkaar! Het samenwerken met organisaties en belanghebbenden is hierbij belangrijk. Daar draag ik zorg voor binnen NatureGreen. In mijn rol ben ik bezig met mijn twee passies: groen en contact met mensen! 

Adviseur Zakelijke Markt

Basjan 

Collega Geert, groendak adviseur

Een mooiere en groene omgeving die ook nog eens mooie voordelen oplevert. Dat is waarom NatureGreen gestart is en waar we het voor doen. Klanttevredenheid vinden we het allerbelangrijkst en staat dan ook voorop! 

Groendak Adviseur

Geert 

Collega Anouk, marketeer

Als Online Marketeer mag ik zorgen voor een goede online zichtbaarheid van ons bedrijf en van onze producten! Met als doel om nog meer mensen kennis te laten maken met een groendak. Op naar een groener Nederland!

Marketeer

Anouk 

Groendakadviseur NatureGreen Frank

Samen met mijn collega’s geef ik advies aan particulieren en bedrijven bij de keuze van een Sedumdak. Ik vind het leuk om hen een goed en eerlijk advies te geven, vragen weg te nemen en hen zo verder te helpen bij de vergroening van hun leef- of werkomgeving! 

Groendak Adviseur

Frank 

Om mijn steentje bij te dragen aan een groener Nederland zet ik mij achter de schermen in om onze afnemers een (ontzettend) positieve ervaring mee te geven! Hiermee wil ik hen inspireren en overtuigen Nederland op hun manier een stukje duurzamer en groener te maken. 

Marketeer

Job 

Groendakadviseur Joris

Als Groendak Adviseur help ik klanten met hun weg naar een groen dak. Klanten advies geven en daarbij tegelijkertijd helpen aan de verduurzaming van Nederland: dat is waar ik blij van word!

Groendak Adviseur

Joris 

Collega Emma - Backoffice
Als Backoffice Medewerker ben ik verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Ik word er blij van als alles tot in de puntjes toe goed verloopt. Daarnaast houd ik van het organiseren van zowel kleine als grote projecten op het gebied van marketing.

Backoffice

Emma 

Hovenier Patrick

In de buitenlucht bezig zijn met het omtoveren van zwarte daken in groene daken: heerlijk! Met veel plezier werk ik dagelijks hieraan. Indien u de aanleg verzorgd wilt krijgen, kom ik graag langs om uw groendak te plaatsen. 

Aanleg

Patrick 

Als tekstschrijver mag ik NatureGreen helpen met het delen van informatie over prachtige groene daken! Bijvoorbeeld via teksten voor de website over specifieke producten, maar ook door middel van nieuws of blogartikelen. Door te informeren maken we samen Nederland enthousiast om te vergroenen!

Tekstschrijver

Martine 

Wie zijn wij?

NatureGreen is dé aanbieder van sedumdaken, direct van de kweker. We leveren aan particulieren, bedrijven en bewonersgroepen. We geven u graag advies op maat.

Meer over een sedumdak

Minimaal

1409

In

5

Al

20+

Minimaal

15509

Waarom we het doen?

Het is onze missie om grijze daken te veranderen in groene, natuurlijke daken! Het biedt alleen maar voordelen en maakt de wereld om je heen een stukje mooier. 

Contact opnemen

Wat ons kenmerkt?

We werken met een klein team waardoor onze lijnen kort zijn. Persoonlijk onze klanten kennen en meedenken vinden we erg belangrijk. Het gaat ons altijd om de beste oplossing voor uw situatie. Iedere situatie verschilt en daarom is ons werk zo leuk! We vinden het fijn als een klant zegt: “Jullie hebben mijn vertrouwen en ik kies voor jullie omdat jullie zo fijn meedenken”. Dan is onze dag geslaagd! 

Liefhebbers van kwaliteit.

Inspiratie nodig voor een groendak op jouw dak? Bekijk onze projectenpagina, hier vindt je voor elk type dak inspiratie voor bij jouw thuis.

Projecten
Bellende groendak adviseur

Een offerte aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Contactgegevens

Openingstijden klantenservice

Maandag – vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag & zondag: gesloten

Ons adres | Bezoek op afspraak

Boylestraat 22
6718 XM Ede (Langs de A12, vlakbij Knooppunt Maanderbroek (A30 en A12)). 

Wij werken door heel Nederland en in België en Duitsland.

Email: info@naturegreen.nl
Tel: 085 – 00 41 774

KvK nummer: 85435880

Kantoor NatureGreen