Sedumdak op carport

Wilt u graag een groendak op uw carport? Dat kan! Geef uw carport in een handomdraai een groene uitstraling door het plaatsen van sedum op het dak van uw carport. Zo geniet u van een groen uitzicht en draagt u bij aan een beter klimaat en een gezondere leefomgeving. Meer groen is namelijk niet alleen mooi, maar ook beter voor de gezondheid. Het dak van de carport is vaak een loze ruimte waar de meeste mensen niks mee doen. Bij NatureGreen geloven we dat dat zonde is!

Naast uitbreiding van uw tuin biedt een groen dak op uw carport nog vele andere voordelen.

Waarom een groen dak op uw carport?

Er zijn vele redenen om een sedumdak aan te leggen op uw carport. Door het toevoegen van begroeiing op uw carport, vergroot u het leefgebied van de dieren in uw omgeving. Vogels en vlinders, maar ook bijen en andere insecten worden aangetrokken door de sedumlaag op uw carport. De bloemen voorzien de bijen en vlinders van voeding en ook andere insecten vinden een veilige leefomgeving op uw carport. Zo draagt u bij aan een betere lokale biodiversiteit!

Dat is een belangrijke toevoeging aan de natuur, want de leefruimte van deze dieren wordt steeds kleiner, doordat Nederland steeds meer verstedelijkt. Dit zorgt ook voor hogere temperaturen in de bebouwde kom en voor een moeilijkere afvoer van water. Ook daar kunnen groendaken bij helpen. Sedum kan namelijk veel regenwater opslaan en verlaagt de lokale omgevingstemperatuur. Wilt u dus ook een positieve bijdrage leveren aan de klimaatbestendigheid van uw gemeente? Een groendak is dan een gemakkelijke manier om uw steentje bij te dragen!

Bekijk onze producten

Stel ons uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Subsidie voor een groendak op uw carport

Een groen dak is gemakkelijk aan te leggen. Wij leveren complete pakketten met sedummatten en alle andere benodigdheden voor het plaatsen van uw groene dak. U kunt ook kiezen voor onze kant-en-klare systemen, waardoor het plaatsen nog sneller en eenvoudiger wordt. Binnen een dag heeft u uw groene dak geplaatst. Wilt u het groene dak liever door een expert laten leggen? Geen probleem! Indien gewenst regelen wij dat uw groendak geplaatst wordt!

Een groot aantal van de gemeenten in Nederland hebben inmiddels een subsidieregeling ingevoerd met betrekking tot groene daken. Kijk op de website van uw gemeente voor de desbetreffende subsidieregeling. Misschien is investeren in een groendak dan nog aantrekkelijker!

Vragen over een groen dak voor uw carport?

Een sedum dak op uw carport? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 004 1774

Groendak adviseur

Geert