Home >> Projecten >> Burenkorting

Burenkorting

NatureGreen heeft een unieke burenactie. Doet u mee? 

U heeft nog geen groendak

Overweegt u een sedumdak? Informeer dan eens bij uw buren of zij ook interesse hebben in het plaatsen van een groendak. Wij maken graag een gepersonaliseerd voorstel voor u en uw buren, wat een fijn prijsvoordeel oplevert. Het effect van een sedumdak wordt namelijk nog groter als uw buren ook meedoen. NatureGreen stimuleert dit graag! Ook zijn straat of wijkprojecten mogelijk, waarbij onze groendakcoach langskomt om te helpen bij de aanleg van de sedumdaken. 

U heeft al een groendak

Heeft u al een groendak? Grote kans dat uw buren nu ook een groendak willen. Het gebeurt vaak dat men geïnspireerd raakt door buren, om vervolgens ook voor een groendak te kiezen. Wij belonen u graag wanneer uw buurtgenoten ook kiezen voor een sedumdak. Voor iedere buurman die een groendak bij ons bestelt, ontvangt u €50,- retour op uw aankoopkosten. Zo profiteert u ook van het vergroenen van uw buurt!

Uw buurman of buurvrouw hoeft enkel bij de bestelling uw naam te vermelden, wij regelen de rest!

Buurtacties

Overweegt u een unieke actie met de buurt? Of heeft u een leuk idee? Wij doen en denken heel graag mee! Neem gerust contact met ons op en deel uw unieke ideeën met ons!