Groen dak schuur

Overweegt u een groen dak op uw schuur? Dat kan! De sedumdaken van NatureGreen zijn te plaatsen op diverse bijgebouwen, zoals schuren, garages, en overkappingen.

Groendak schuur

Door een groendak op een schuur aan te leggen maakt u slim gebruik van de loze ruimte, en maakt u uw tuin en uitzicht meteen een heel stuk groener. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Er zijn verschillende groendaksystemen die u op een schuur kunt plaatsen.

Zo kunt u kiezen voor sedummatten of voor een kant-en-klare systeem. Met name deze laatste zijn ideaal voor kleine oppervlaktes zoals een schuur, omdat u een compleet pakket krijgt thuisbezorgd dat u eenvoudig zelf kunt aanleggen. Wilt u toch liever een standaard sedummat? Sedummatten (Lichtgewicht of Standaard) zijn ook gemakkelijk zelf te leggen. U kunt daarbij gebruik maken van instructievideo’s.

Draagkracht van uw schuur

Schuren hebben niet altijd een even grote draagkracht, zoals een dak van een huis dat misschien wel heeft. Daarom kan het verstandig zijn om er voor te kiezen één van onze lichtgewicht groendaksystemen op uw schuur te leggen. Deze systemen wegen, wanneer ze verzadigd zijn met regenwater, minder dan andere groendaken en zijn daardoor ideaal voor daken met minder draagkracht. U kunt de draagkracht van uw schuur achterhalen in de bouwtekeningen, of tijdens een inspectie van uw dak.

Bekijk onze producten

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten in uw woonsituatie?

Een groen dak op uw schuur? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 004 1774

Groendak adviseur

Geert