Iedere order telt!

Bij NatureGreen geloven we dat echte groei niet alleen gaat over winst, maar juist ook over het verzorgen van de wereld om ons heen. Daarom steunen we War Child!

Plaats order en doe mee! Lees meer
NatureGreen steunt War Child

War is War Child?

War Child is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen die getroffen zijn door conflict en geweld. Met verschillende programma’s biedt War Child deze kinderen bescherming, psychosociale steun en onderwijs.

Door wetenschappelijk onderbouwde programma’s en verschillende interventies zijn kinderen weer in staat om te spelen, te leren en te dromen. Zo maken deze kinderen weer kans op een mooiere toekomst. Want dat verdient ieder kind.

“Een kind hoort niet thuis in oorlog, nooit!” – War Child

Hoe steunt NatureGreen War Child?

Bij NatureGreen geloven we dat echte groei niet alleen draait om winst, maar juist ook om het zorgen voor de wereld om ons heen. Daarom richten we ons niet alleen op onze klanten, maar ook op onze medemensen, vooral degenen die het meest kwetsbaar zijn. Vanuit deze identiteit zijn we Business Friend van War Child.

Daarom doneren we van elke order 3 euro aan War Child. Samen kunnen we het verschil maken in de levens van kinderen. Helpt u mee om zo veel mogelijk kinderen structureel een veilige plek en onderwijs te bieden? 

Ja, ik help mee!

Vragen over hoe u kunt helpen?

Samen kunnen we het verschil maken in de levens van kinderen. Neem contact met ons op om uw order samen te stellen voor uw groendak. Dan doneren wij 3 euro aan War Child!

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Coby