Home >> Over ons >> Unieke punten

Waarom een sedumdak van NatureGreen? 

NatureGreen is een specialist in sedumdaken en levert deze groene daken voor consumenten én bedrijven. De onderstaande punten vertellen waarom wij uniek zijn in deze markt. 

Scherpe tarieven & geen bezorgkosten

Bezorgen bij een bestelling boven de €300,- is gratis. Daarnaast leveren we graag als het goedkoopste van de markt. Mocht u een goedkopere offerte ergens anders gekregen hebben van hetzelfde product dan kijken we altijd samen wat er mogelijk is, om toch nog een scherpere prijs aan te bieden. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw sedumdak. Daarnaast is het natuurlijk altijd het goedkoopst als u ervoor kiest om zelf de aanleg te doen. Ook garanderen wij een goede kwaliteit van het sedum. 

Inzicht in actuele subsidieregelingen

Wij zijn constant op de hoogte van de laatste subsidie ontwikkelingen in Nederland zodat u daar maximaal van mee kan profiteren. Om de subsidieaanvraag bij de gemeente, waterschap of provincie compleet te maken, wordt er veelal gevraagd naar een offerte en aanvullende productinformatie. U kunt de formulieren bij ons aanvragen, wij helpen u hier graag bij. Wij weten precies wat de gemeente nodig heeft en hebben veel contact met gemeenten en provincies. 

Verstand van daken

Wij werken heel nauw samen met een dakdekkersbedrijf, wat gespecialiseerd is in groene daken. Op verzoek kunnen zij een dakinspectie verzorgen, om te bekijken wat de staat is van uw dakbedekking. 

Klanten geven ons een 9.8 

Op Google worden wij beoordeeld met een 9.8 op basis van 55 reviews. Hier zijn we ontzettend trots op. Onze klanten noemen ons vriendelijk, behulpzaam en vooral onze snelle levering wordt als prettig ervaren. Daarnaast worden onze complete pakketten erg gewaardeerd. Wij leveren naast de groene bedekking ook wortelwerend doek, beschermende doeken en grind. 

Sedumdaken direct van de kwekerij

Alle sedumplanten komen direct van de kwekerij en worden vers bij u geleverd. NatureGreen heeft geen opslag of voorraad van onze producten, maar haalt het direct van het land. Na uw bestelling wordt de juiste hoeveelheid speciaal voor u verzameld. Hiervoor worden sedumplanten gekozen die groen en volgroeid zijn. Zo garanderen wij direct een vol groen dak!

Verstand van biodiversiteit 

Steeds meer merken wij dat klanten vragen naar de duurzaamheid van een sedumdak. Wat voor beestjes trekt het aan? Zijn er ook ondergronden die stikstof opnemen? Wat is de beste samenstelling? Kan je nog extra kruidenzaden inzaaien? Op al deze vragen gaan wij graag in, want we willen graag dat Nederland meer ecologisch en duurzamer wordt. Elke dag een beetje. 

Eigen leverdag kiezen & snelle levering

We leveren elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. We raden aan om een leverdag te kiezen, één dag voordat u het sedum gaat leggen. Bij veel andere sedumdak bedrijven wordt u ingepland, maar wij leveren de sedum graag op de dag dat het u het beste uitkomt. We leveren altijd binnen een week. 

Persoonlijk advies op maat 

Heeft u vragen over het plaatsen van het groene dak of andere aspecten van de groene dakbedekking? De medewerkers van NatureGreen staat voor u klaar. Wij denken wij graag met u mee over welk groen dak systeem het meest geschikt is voor uw dak. Mede door ons directe contact met klanten leveren wij voor iedereen het perfecte sedumdak. Daarnaast adviseren we graag over de juiste hoeveelheid sedum. 

Een dak van kwaliteit: Garantie op 95% begroeiing

De garantie die wij geven is dat er minimaal 95% begroeiing plaatsvind als u het sedumdak bij ons afneemt. Dit zorgt ervoor dat er een prachtig mooi vol sedumdak ontstaat. Als dit niet gebeurt kunt u altijd contact met ons opnemen en geven we advies op maat of een passende teruggave. 

Doe de online subsidiecheck

U ontvangt een persoonlijke reactie hoeveel subsidie u kunt krijgen in uw situatie. 

    captcha
    Naturegreen