ING Winkel - Naturegreen

Groendaken tot 25% korting

Loyalty present image

Welkom! Hier kunt u uw groendak met korting samenstellen, met dank aan de samenwerking tussen ING en NatureGreen. 

Hoe werkt het? 

Via het bestelproces op deze pagina kunt u gemakkelijk uw groendak online bestellen. U kunt zelf uw gewenste leverdag doorgeven. Wenst u eerst nog een offerte, dan kunt u dit ook aangeven. 

Bestel hier uw groendak, of vraag een offerte aan

Stap 1: Hoeveel m² Sedumdak wilt u?

Vul hieronder in hoeveel m² het dak is dat u wilt vergroenen.

 • M² (afgerond naar boven) *

  Meet de breedte en lengte van uw dak van dakrand tot dakrand (binnenzijde).
  Min: 9

 • *

 • Totaalprijs *

Stap 2: Welk type Sedumdak kiest u?

Als ING klant profiteert u van de onderstaande prijzen. De korting verschilt per pakket en loopt op tot 25%. Vanaf 28m2 krijgt u zelfs 4 euro extra korting per m2.

 • Maak uw keuze (hoe maak ik mijn keuze) *

 • Totaal prijs *

Stap 3: Wilt u Wortelwerend Folie toevoegen?

Wortelwerend Folie is nodig op alle daken met uitzondering van daken met een EPDM dakbedekking. Dit folie wordt aangebracht als eerste laag.

 • Wortelwerend Folie toevoegen (prijs per m²) *

  €2,93 per m2 in plaats van de originele prijs van €3,25 per m2 (10% korting voor ING klanten). In verband met snijverlies krijgt u standaard 20% extra wortelwerend folie geleverd. Als u 10 m² ingevuld heeft bij stap 1, krijgt u dus 12 m² wortelwerend folie geleverd.

 • M2 afgerond *

 • Totaal prijs *

Stap 4: Wilt u Beschermdoek toevoegen?

Een beschermdoek is een zacht, vilten doek wat zorgt voor een fijne bescherming voor het dak. Het is niet noodzakelijk, maar adviseren we wel.

 • Beschermdoek toevoegen (prijs per m²) *

  Bij het Kruiden Sedumdak zit beschermdoek standaard inbegrepen. Als u dit pakket gekozen heeft, kunt u hier dus 'Nee' selecteren.
  €3,56 per m2 in plaats van de originele prijs van €3,95 per m2 (10% korting voor ING klanten). In verband met snijverlies krijgt u standaard 20% extra beschermdoek geleverd. Als u 10 m² ingevuld heeft bij stap 1, krijgt u dus 12 m² beschermdoek geleverd.

 • Totaal prijs *

Stap 5: Welk grind wilt u voor uw Grindstrook?

Een grindstrook wordt toegepast aan alle randen en ook om eventuele obstakels. Een grindrand zorgt voor een goede waterafvoer. Wij adviseren een grindstrook te creëren van 20 cm breed. U hebt de keuze zelf voor grind te zorgen door dit zelf aan te schaffen of indien mogelijk te hergebruiken. Wanneer u grind wilt bestellen, kunt u kiezen tussen riviergrind en olivijn

 • Maak uw keuze (prijs per meter grindstrook) *

 • Wat is de omtrek van uw groendak? *

  Tel de totale lengte van de buitenzijde bij elkaar op.

 • Totaal prijs *

Stap 6: Wilt u scheidingsprofielen toevoegen?

Scheidingsprofielen kunnen geplaatst worden tussen het groendak en de grindstrook als afscheiding. Dit is bij dit type groendak niet noodzakelijk, maar zorgt wel voor een strak groendak.

 • Maak uw keuze *

 • Aantal *

  Per 2 meter grindstrook heeft u één scheidingsprofiel nodig.

 • Totaal prijs *

Stap 7: Wilt u een Tegelbladvanger ontvangen?

Deze universele Tegelbladvanger past op iedere afvoer, wel zo fijn.

 • Maak uw keuze *

 • Aantal *

  Voor ieder afvoerpunt heeft u één Tegelbladvanger nodig.
  Min: 1

 • Totaal prijs *

Stap 8: Wilt u Sedummest toevoegen?

Wij leveren organische Sedummest bij uw groendak. Wij adviseren om dit ieder voorjaar en najaar te strooien voor een goede ontwikkeling van het wortelstelsel en de bloemontwikkeling. Voor een klein dak (tot 15 m2) is 2 liter voldoende voor een aantal strooibeurten, voor een groter dak van meer dan 15 m2 adviseren we 5 liter.

 • Maak uw keuze *

  Als klant van ING ontvangt u 10% korting op sedummest. 2 liter sedummest is nu €22,46 in plaats van de originele prijs van €24,95. 5 liter sedummest is nu €53,96 in plaats van de originele prijs van €59,95.

 • Totaal prijs *

Stap 9: Wilt u aanleg door ons verzorgt krijgen?

 • Aanleg door NatureGreen *

  Om een goed beeld te krijgen van of u zelf wilt plaatsen of het door ons wilt laten plaatsen, kunt u de instructievideo's bekijken op naturegreen.nl/sedumdak-aanleggen. Als u het groendak door ons wilt laten aanleggen betaalt u €21,50 per m2.

 • Totaal prijs *

Vul hier uw ING kortingscode in

 • ING kortingscode is een verplicht veld *

  De ING korting is al verrekend in de prijs. Vul hier uw kortingscode in. Min: 8 tekensMax: 8 tekens

Offerte aanvragen

Wat is de korting? 

Via de ING voordeelvoucher ontvangt u tot 25% korting op een groendak. Er zijn 4 verschillende groendak pakketten, variërend van licht tot zwaar en van eenvoudig tot moeilijker te monteren. Het meest gekozen pakket is het Lichtgewicht Sedumdak. Hierop ontvangt u 25% korting. Daarnaast bieden we nog 3 andere pakketten aan die meer wateropslag hebben, beter zijn qua biodiversiteit of beter passen bij uw wensen of dak. Hierop is de korting 13% tot 22%

Daarnaast kunt u ook kiezen voor andere benodigdheden. Hierop ontvangt u via ING nog eens 10% korting. Wortelwerend Folie en Sedumvoeding raden wij sterk aan om bij uw groendak aan te schaffen. De overige producten zijn optioneel. 

Zelf aanleggen of laten aanleggen? 

Alle groendaken zijn heel gemakkelijk zelf aan te leggen, zeker aan de hand van onze instructievideo's die u kunt vinden op de aanlegpagina van groendaken. Wist u dat 70% van onze klanten zelf plaatst? Dat is voordeliger en het is leuk om zelf te doen.

Wilt u het door ons laten doen? Dat kan uiteraard ook! Dit kunt u aangeven bij de laatste stap in het bestelproces hiernaast.

Subsidie

In veel situaties is het mogelijk om groendak subsidie te ontvangen bij het plaatsen van een groendak. Hiervoor heeft u vaak een factuur of offerte nodig. Let op dat u het systeem kiest dat past bij de voorwaarden van de betreffende subsidieregeling. In de meeste plaatsen ontvangt u sowieso subsidie op pakket 2 en 3. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo! Mijn naam is Raymond, van NatureGreen.
Kan ik u ergens mee helpen?

Keuzehulp Sedumdak

In 6 stappen het groendak dat bij u past

Doe de keuzehulp