Subsidie sedumdak in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug). Het budget van de subsidiepot bedraagt € 200.000,00 en deze wordt verstrekt door het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

De start datum voor deze subsidie is nog niet bekend.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inUtrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug) kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag bedraagt € 5.000,00. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.
Het maximale percentage per aanvraag voor deze subsidie is 30%

Projecten regio Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

Het collectief moet minimaal bestaan uit 8.Het maximale bedrag bedraagt € 5.000,00. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.Het maximale percentage per aanvraag voor deze subsidie is 30%Er wordt een termijn gehandeert vanaf de subsidieverstrekking van 6 maanden. Binnen deze tijd dient de aanleg voldaan te zijn.Deze kan worden aangevraagd door de eigenaar of een huurder die een schriftelijke goedkeuring heeft van de eigenaar.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug) is een leuk dorp en heeft 50353 inwoners. De gemeente Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug) zijn ook Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inUtrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subiside, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Utrechtste Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug)? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond