Veranda met sedumdak

Wilt u ook een prachtig groen dak op uw veranda? Sedum dakbedekking is steeds populairder en kunnen op vrijwel alle daken aangelegd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan daken van uw uitbouw, de carport, de garage en dus ook op de veranda! Het is namelijk zonde om deze ruimte onbenut te laten. Door te kiezen voor een groendak voegt u niet alleen wat toe aan deze bijgebouwen, maar draagt u ook nog eens bij aan duurzamere wereld!

Steeds meer tuinen worden voorzien van een veranda. Het ziet er prachtig uit en met een veranda creëert u een fijne, beschutte zitplaats in uw tuin. Helaas is er onder een veranda vaak weinig groen te bespeuren. Planten krijgen niet genoeg zon en krijgen, in tegenstelling tot de andere planten in de tuin, geen regenwater. Een goede oplossing is daarom het plaatsen van een groendak op uw veranda!

Uitzicht op het groendak van uw veranda

Het maakt niet uit of uw veranda direct aan uw woning vastzit of los in uw tuin staat. Ook de grootte van de veranda speelt geen rol. Een sedumdak is altijd een waardevolle toevoeging en kan ook op kleine oppervlaktes worden aangelegd. Daarnaast trekt een groendak meer vlinders en bijen aan, verlaagt de omgevingstemperatuur en zorgt het dak voor een beter waterafvoer. Zo kunt u nog meer genieten van uw veranda!

Bekijk onze producten

Vragen over een groen dak op uw veranda?

Een sedumdak op uw veranda of serre? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 004 1774

Groendak adviseur

Geert