Sedumdak voor bedrijf

Wilt u een sedumdak aan laten leggen voor uw bedrijf in plaats van voor uzelf? Dat kan! Naast particulieren bedient NatureGreen namelijk ook bedrijven. Ook helpen we bedrijven bij het aanleggen van hun groendak. Voor een bedrijf is een groen dak een interessante investering. Dit vanwege de vaak grotere oppervlaktes, de mogelijkheden tot subsidie maar ook door het plezier wat een groen dak kan opleveren voor uw medewerkers en klanten!

Heeft u al een groendak op uw bedrijfspand? Een groendak is de perfecte manier om uw bedrijf te onderscheiden van de massa en iets terug te geven aan de samenleving. Groene daken zijn gunstig voor het milieu, verbeteren de leefomgeving en het beschermt uw dak tegen invloeden van buitenaf. Daken die bedekt worden met groen gaan aanzienlijk langer mee!

Duurzaam ondernemen met een groen dak op uw bedrijf

Een sedum dakbedekking op uw bedrijf is een dak bedekt met sedumplanten. Deze planten vragen vrijwel geen onderhoud en hebben een groot positief effect op de natuur. De lucht wordt gezuiverd, het groen biedt leefomgeving voor vogels, vlinders en allerlei insecten en een groendak op uw bedrijf helpt tegen wateroverlast. Dit doordat sedumplanten water opnemen en water opgeslagen kan worden op het dak. Het water wordt vervolgens geleidelijk afgevoerd naar het riool, zodat de riolen niet overbelast raken.

Wilt u meer weten over wat NatureGreen voor uw bedrijf kan betekenen, of wilt u een zakelijke relatie met ons aangaan? Neem dan vooral een kijkje op onze pagina voor zakelijke klanten. We hopen uw bedrijf gauw terug te zien!

Bekijk onze producten

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sedumdak voor bedrijven

Voor bedrijven is het plaatsen van een groen dak interessant. Bedrijven beschikken veelal over grote daken en hierop kunnen veel sedumplanten geplaatst worden. Buiten de bijdrage aan het klimaat, zorgt een groendak ook voor een prettige werkomgeving. Het dak gaat langer mee, doordat het beschermt wordt tegen UV-straling en andere invloeden van buitenaf.

Ook is het dak beter geïsoleerd, waardoor de energiekosten aanzienlijk lager zijn bij bedrijven met een groendak.

Investeringsaftrek groen dak voor bedrijven

Een duurzame investering als een groendak op uw bedrijf is een verstandige keuze. Groene daken staan op de mileu lijst, waardoor u, als ondernemer, in aanmerking kunt komen voor investeringsaftrek vanuit de Wet Milieu-Investeringsaftrek of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Dit maakt het aanschaffen van een groendak nog interessanter! Alle informatie over deze investeringsaftrek kunt u terugvinden op de website van de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Recente projecten

Vragen over groene daken voor bedrijven?

Een groendak op het dak van uw bedrijf? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 004 1774

Groendak adviseur

Geert