Offerte opvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Groendak aanbouw

Steeds meer woningen beschikken over een uitbouw met een plat dak. Een uitbouw is een fijne toevoeging aan uw woning, welke zorgt voor meer woonruimte en daardoor meer woongenot. aan de andere kant, zorgt het dak van een uitbouw vaak voor grote temperatuurschommelingen in de woning en is het dak zelf niet aantrekkelijk om naar te kijken. Waarschijnlijk kijkt u vanuit één van de slaapkamers uit op een plat, zwart dak.
Het aanleggen van een sedumdak zet al deze minpunten om in pluspunten!

De voordelen van een groendak op uw aanbouw

Het plaatsen van een groendak op uw aanbouw biedt een aantal fijne voordelen. Deze voordelen zijn er altijd bij het plaatsen van een sedumdak, maar bij een uitbouw komen deze extra tot hun recht.
Een uitbouw met een plat dak zorgt er namelijk voor dat het in uw woning snel warm wordt. Platte, zwarte daken absorberen warmte en zijn minder goed geïsoleerd, zeker in vergelijking met andere delen van de woning.

Sedumdak op uw aanbouw

Met het plaatsen van een sedumdak creëert u een extra isolatielaag op uw platte dak. De temperatuur in uw woning zal hierdoor constanter blijven. Daarnaast is het bewezen dat de gemiddelde stookkosten na aanleg van een sedumdak afnemen!
Ook het zicht vanuit uw slaapkamer verandert aanzienlijk. In plaats van een zwart dak kijkt u uit op een prachtig, groen stukje natuur. Naast de begroeiing zullen ook kleurrijke dieren, zoals bijen, vlinders en andere insecten, zich prima thuis voelen op uw sedumdak.

Subsidie op het groendak aanbouw

Veel gemeenten stimuleren het aanleggen van sedumdaken. Om het aanleggen van groene daken nog aantrekkelijker te maken, verlenen zij subsidies aan bewoners die een groendak willen plaatsen. Door deze subsidies heeft u het sedumdak nog sneller terugverdiend.
Bent u benieuwd naar de subsidieregelingen van uw gemeente? Bekijk de voorwaarden van uw gemeenten op onze speciale subsidiepagina.

Heeft u interesse in een groendak? Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? 

 

contact

Jazeker, het plaatsen van een groendak op uw aanbouw biedt een aantal fijne voordelen. Denk hierbij aan een betere temperatuurregeling, meer biodiversiteit, hoge subsidies en een koelere leefomgeving binnenhuis.

Een goede keuze en een verstandige investering! Een uitbouw met een plat dak zorgt er namelijk voor dat het in uw woning snel warm wordt.

Recente projecten

Vragen over een sedumdak op een aanbouw? 

Laat u door ons adviseren over de aanschaf van een groendak of sedumdak voor uw aanbouw. Wij adviseren u graag en denken mee over subsidie mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Geert