Offerte aanvragen sedum op schuin dak

Benieuwd naar de mogelijkheden voor sedum op uw schuine dak? Vraag een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Sedum op schuin dak

Bent u geïnteresseerd in een sedum voor op uw schuine dak? Begrijpelijk, want een groendak biedt veel voordelen én ziet er supermooi uit. Groene daken worden veelal aangebracht op platte daken van onder andere garages, schuren en woningen. Toch is een groendak ook prima te plaatsen op een schuin dak. Hiervoor zijn speciale groendaksystemen vereist.

Sedumdak maken op schuin dak

Het plaatsen van een sedumdak op uw schuine dak is een klus voor de echte specialist. In vergelijking met een plat dak spelen er meer factoren mee, waarmee rekening gehouden moet worden. De sedummatten liggen op uw schuine dak namelijk ook tegen elkaar aan en worden op deze manier dus belast met het gewicht van de ene sedummat bovenop de andere.

Om sedum op een schuin dak toe te passen, zijn er technische oplossingen bedacht. Een groendaksysteem voor een schuin dak bestaat namelijk uit speciale anti-afschuif panelen. Het groendak wordt dan zó opgebouwd dat materialen niet verschuiven en het sedum overal genoeg water krijgt. 

Sedum schuin dak aanleggen

Om sedum op een schuin dak aan te leggen, werken wij samen met een team van experts. Ons aanlegteam is volledig gericht op het plaatsen van groene daken en hebben veel ervaring met het leggen van zowel platte sedumdaken als schuine sedumdaken.

Heeft u interesse in een hellend groendak? Neem voor meer informatie en advies contact op met een van onze collega’s. 

contact

Recente projecten

Vragen over een sedumdak voor uw schuine dak? 

Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

Groen dak adviseur

Geert