Subsidie sedumdak in Alblasserdam

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Alblasserdam? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Alblasserdam

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Alblasserdam. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De startdatum van deze subsidie is 25 juli 2023. De einddatum is 31 december 2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inAlblasserdam kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt€ 15.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Alblasserdam binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Alblasserdam

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Alblasserdam

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Alblasserdam heeft als doel om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Alblasserdam.

Eigenaar dak

In Alblasserdam kan de aanvraag voor deze subsidie kan gedaan worden als de aanvrager van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Alblasserdam

Alblasserdam is een leuk dorp en telt ongeveer 20356 inwoners. De gemeente Alblasserdam streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Alblasserdam zijn ook Alblasserdam onderdeel van de gemeente Alblasserdam.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inAlblasserdam? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Alblasserdam?

Wilt u een groendak aanschaffen in Alblasserdam? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie