Subsidie sedumdak in Almelo

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Almelo? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Almelo

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Almelo. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Almelo.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Almelo stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Almelo kunt voldoen.

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Almelo een maximale subsidie van € 21,73 per m².

Projecten regio Almelo

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Almelo

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Almelo heeft als doel om in Almelo de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 5 m² voor groendaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Almelo de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Almelo.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Almelo

Almelo is een leuk dorp en heeft 70345 inwoners. De gemeente Almelo streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Almelo zijn ook Aadorp, Almelo en Bornerbroek onderdeel van de gemeente Almelo.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak inAlmelo? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen kent alle details van de subsidieregelingen voor groendaken binnen uw gemeente. Met deze informatie adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw omstandigheden. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Almelo?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Almelo? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie