Subsidie sedumdak in Colmschate

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Colmschate? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Colmschate

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Colmschate. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 100.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Deventer.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 30-6-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2024.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Colmschate kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 3.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Deventer dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Deventer een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Colmschate

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Colmschate

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Deventer zet zich in om in Colmschate meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 4 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 4 tot 7 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De juiste laagdikten zorgen ervoor dat uw dak optimaal benut wordt en u maximaal kunt genieten van de voordelen. De groendaksystemen van NatureGreen bevatten standaard de juiste laagdikten om ervoor te zorgen dat een groendak optimaal kan worden ingezet.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt de gemeente Deventerde de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Deventer.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Colmschate

Colmschate Is een leuke plek en telt ongeveer 1089 inwoners. Colmschate is onderdeel van de gemeente Deventer (Overijssel). Colmschate heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Deventer.

Naast Colmschate zijn ook Bathmen, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek en Schalkhaar onderdeel van de gemeente Deventer.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Colmschate? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Colmschate?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Colmschate? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie