Subsidie sedumdak in Dalmsholte

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Dalmsholte? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Dalmsholte

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Dalmsholte. Niet bekend de gemeente Ommen.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 24-2-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2025.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Dalmsholte kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Ommen een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Dalmsholte

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Dalmsholte

de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Geen subsidie .

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit minimaal 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De dikte van de laag bepaalt de mate van waterbeheer, isolatie en plantengroei. Door de juiste laagdikte te kiezen, geniet u van elk van deze voordelen. NatureGreen’s groendaksystemen bevatten allemaal de juiste laagdikten voor een goede kwaliteit van het groendak, zodat u en uw omgeving van de voordelen kunnen genieten.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan binnen 6 maanden na de uitvoering van werkzaamheden en de aankoop van producten.. Deze deadline helpt de gemeente Ommende subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Ommen.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Dalmsholte

Dalmsholte is een leuke woonplaats en heeft 340 inwoners. Dalmsholte is onderdeel van de gemeente Ommen (Overijssel). Dalmsholte streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Ommen.

Naast Dalmsholte zijn ook Arriën, Beerze, Beerzerveld, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Witharen onderdeel van de gemeente Ommen.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Dalmsholte? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Dalmsholte?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Dalmsholte? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie