Subsidie sedumdak in De Moer

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in De Moer? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in De Moer

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in De Moer. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Loon op Zand.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Loon op Zand stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in De Moer kunt voldoen.

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 1.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Loon op Zand dekt maximaal 35% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio De Moer

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in De Moer

Het maximale bedrag bedraagt € 5.000,00 .

Tijdig aanvragen van de subsidie

De subsidie dient te worden aangevraagd voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Loon op Zand de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Loon op Zand.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over De Moer

De Moer is een prachtige plek en heeft ongeveer 610 inwoners. De Moer is onderdeel van de gemeente Loon op Zand (Noord-Brabant). De Moer streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Loon op Zand.

Naast De Moer zijn ook Kaatsheuvel, Loon op Zand onderdeel van de gemeente Loon op Zand.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in De Moer? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen kent alle details van de subsidieregelingen voor groendaken binnen uw gemeente. We helpen u graag bij de keuze van het juiste groendak. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in De Moer?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in De Moer? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie