Subsidie sedumdak in De Ronde Venen

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in De Ronde Venen? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in De Ronde Venen

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in De Ronde Venen. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in De Ronde Venen kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van€ 20.000,00. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio De Ronde Venen

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in De Ronde Venen

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. De Ronde Venen zet zich in om in de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in De Ronde Venen.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over De Ronde Venen

De Ronde Venen is een mooie woonplaats en telt ongeveer 1165 inwoners. De gemeente De Ronde Venen heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast De Ronde Venen zijn ook Abcoude, Amstelhoek, Baambruggede Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis onderdeel van de gemeente De Ronde Venen.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak inDe Ronde Venen? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten hoe NatureGreen u kan helpen om een wijkproject voor groendaken op te zetten? Contact ons voor een kostenloze offerte door onderstaand formulier in te vullen! We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in De Ronde Venen?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in De Ronde Venen? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie