Subsidie sedumdak in Den Hout

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Den Hout? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Den Hout

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Den Hout. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Oosterhout.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Oosterhout stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Den Hout kunt voldoen.

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 750,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Oosterhout een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Den Hout

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Den Hout

Minimale wateropslagcapaciteit

Een groen dak moet minimaal 20 liter liter water per m² kunnen opslaan in Den Hout om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze subsidievoorwaarde wordt gesteld, omdat een grotere wateropslagcapaciteit van sedumdaken de belasting op het riool verminderd, vooral wanneer het hard regent. Het opslaan van water door het groendak zorgt er eveneens voor dat de planten voldoende water krijgen en water op de juiste manier wordt ingezet.
een wortelwerende-, drainage-, substraat- en een vegetatielaag

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie 4 weken voor de start van de werkzaamheden aanDeze deadline helpt de gemeente Oosterhout de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Oosterhout.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Den Hout

Den Hout is een prachtige plek en heeft ongeveer 1294 inwoners. Den Hout is onderdeel van de gemeente Oosterhout (Noord-Brabant). Den Hout wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Oosterhout.

Naast Den Hout zijn ook Dorst, Oosteind, Oosterhout onderdeel van de gemeente Oosterhout.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Den Hout? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen is bekend met alle vereisten voor subsidies op groendaken in uw woonplaats. We staan klaar om u met deze kennis te ondersteunen in het maken van de beste keuze voor een groendak dat past bij uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Den Hout?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Den Hout? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie