Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Subsidie Groendak gemeente Deurne

  Bent u woonachtig in de gemeente Deurne en overweegt u een sedumdak op uw woning, garage, overkapping of bedrijfspand? Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie? Wij zijn er om u verder te helpen en te adviseren bij zowel de aanschaf van een groendak als de mogelijkheden voor subsidie.

  In de gemeente Deurne is er subsidie beschikbaar voor groene daken. Dat is goed nieuws! En in de gemeente Deurne is de subsidie zelfs nog aan te vullen met een bijdrage van het waterschap. Er wordt maximaal €3.500,- per aanvraag gesubsidieerd. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u echter wel te voldoen aan een aantal voorwaarden. U kunt deze voorwaarden terugvinden op de subsidiepagina van de gemeente Deurne. 

  U zit ongetwijfeld nog met vragen. Misschien over de subsidie of over welk groendaksysteem passend is voor uw dak in Deurne? Vragen waar u met een gerust hart bij ons terecht kunt.

  Vul onze subsidiecheck in en één van onze groendak adviseurs neemt even contact met u op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

  Laat grijs plaatsmaken voor groen met een sedumdak

  Veel grijze daken in Nederland worden vervangen voor groen. En daar zijn wij blij mee! Het is namelijk onze missie om de daken in Nederland groen te krijgen. Een sedumdak is namelijk goed voor het klimaat en goed voor onszelf. Laten we beginnen met het feit dat een groendak regenwater opslaat, water dat anders in de riolering terecht zou komen. Met de huidige klimaatveranderingen en de daarmee extremere weersomstandig, is een sedumdak een uitstekend middel om wateroverlast tegen te gaan. En het mooie is dat het regenwater door middel van verdamping weer terug wordt gegeven aan de lucht. Dat gemeenten subsidie geven op een sedumdak is dan ook voornamelijk hierom.

  Een groendak levert ook een positieve bijdrage aan de biodiversiteit, wat zowel mens als natuur ten goede komt. Ook zuivert het de lucht door fijnstof en CO2 om te zetten in zuurstof. Voor u persoonlijk zitten er ook voordelen aan verbonden. Een sedumdak zorgt er bijvoorbeeld voor dat de onderliggen dakbedekking tot tientallen jaren langer meegaat. Dit verhoogt de waarde van uw huis. Ook heeft een groendak een verkoelende werking op uw binnenklimaat en dempt het de geluiden in drukke gebieden. Tenslotte is de combinatie met zonnepanelen zeer gunstig. Een sedumdak zorgt namelijk voor een koelere omgeving op het dak, wat het rendement van uw zonnepanelen tot wel 20% kan verhogen.

  Subsidie gemeente Deurne Groendak

  De in Noord-Brabant gelegen gemeente Deurne telt ruim 32.000 inwoners en de gemeente grenst aan de provincie Limburg. Deurne wil zich graag wapenen tegen de huidige ontwikkelingen van klimaatveranderingen en extremere weersomstandigheden. Dat is de reden dat de gemeente subsidie geeft op groene daken. De gemeente Deurne wordt omringd door kleinere dorpen zoals Liessel, Vlierden, Milheeze en Overschot. Veel andere gemeenten in de omgeving zoals Asten, Helmond, Weert, Eindhoven en Gemert-Bakel bieden ook een dergelijke subsidie voor een sedumdak.

  Contact Bekijk onze producten

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in Deurne?

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Deurne? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert