Subsidie sedumdak in Diepenheim

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Diepenheim? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Diepenheim

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Diepenheim. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 250.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Hoeksche Waard.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 3 mei 2023. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Hoeksche Waard stopt met het verstrekken van deze subsidie.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Diepenheim kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Hoeksche Waard een maximale subsidie van € 15,00 per m².

Projecten regio Diepenheim

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Diepenheim

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Hoeksche Waardde subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Hoeksche Waard.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Diepenheim

Diepenheim Is een leuk dorp en telt ongeveer 2660 inwoners. Diepenheim is onderdeel van de gemeente Hof van Twente (Overijssel). Diepenheim streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Hoeksche Waard.

Naast Diepenheim zijn ook Ambt Delden, Bentelo, Delden, Goor, Hengevelde, Markelo onderdeel van de gemeente Hof van Twente.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Diepenheim? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

Vragen over het aanvragen van subside in Diepenheim?

Wilt u een groendak aanschaffen in Diepenheim? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond