Subsidie sedumdak in Eersel

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Eersel? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Eersel

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Eersel. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door stichting Cultuurfonds.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 9-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 4-11-2024.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Eersel kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag is afhankelijk van het aantal vierkante meters€5000 of €10.000 euro afhankelijk van het aantal vierkante meters. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Eersel

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Eersel

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Eersel zet zich in om in de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Eersel.

Eigenaar dak

In Eersel kan de aanvraag voor deze subsidie gedaan worden als de aanvrager van een stichting of vereniging is. Wees dan altijd voorbereid check of dit dan ook werkelijk zo is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van stichting Cultuurfonds.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Eersel

Eersel is een mooie woonplaats en telt ongeveer 10675 inwoners. De gemeente Eersel heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast Eersel zijn ook Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre onderdeel van de gemeente Eersel.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden inEersel? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten hoe NatureGreen u kan helpen om een wijkproject voor groendaken op te zetten? Aarzel niet om een offerte aan te vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Eersel?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Eersel? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie