Subsidie sedumdak in Eindhoven

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Eindhoven? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Eindhoven

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Eindhoven. Niet bekend de gemeente Eindhoven.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Eindhoven stopt met het verstrekken van deze subsidie.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Eindhoven kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 25.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Eindhoven een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Eindhoven

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Eindhoven

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Eindhoven heeft als doel om in Eindhoven meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 10 m² voor sedumdaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

De werkzaamheden hebben plaatsgevonden vanaf 1-1-2019. Aan werkzaamheden vóór deze periode wordt geen subsidie verstrekt. Deze deadline helpt de gemeente Eindhovende subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Eindhoven.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Eindhoven

Eindhoven Is een leuk dorp en telt ongeveer 243730 inwoners. De gemeente Eindhoven streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Eindhoven zijn ook Eindhoven onderdeel van de gemeente Eindhoven.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inEindhoven? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Eindhoven?

Wilt u een groendak aanschaffen in Eindhoven? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie