Subsidie sedumdak in Gelderswoude

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Gelderswoude? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Gelderswoude

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Gelderswoude. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 115.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Zoeterwoude.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 1-1-2024.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Gelderswoude kunt voldoen.

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Gelderswoude

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Gelderswoude

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie na realisatie aanDeze deadline helpt de gemeente Zoeterwoude om het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Zoeterwoude.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbeld! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Gelderswoude

Gelderswoude is een leuke woonplaats en heeft 70 inwoners. Gelderswoude is onderdeel van de gemeente Zoeterwoude (Zuid-Holland). Gelderswoude heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Zoeterwoude.

Naast Gelderswoude zijn ook Zoeterwoude onderdeel van de gemeente Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Gelderswoude? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Als NatureGreen zijn wij goed geïnformeerd over de beschikbare subsidies voor groendaken in uw woonplaats. Met deze kennis helpen we u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Gelderswoude?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Gelderswoude? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie