Doe de subsidiecheck

Sedumdak subsidie Goes

Bent u geïnteresseerd in het aan laten leggen van een sedumdak? U kunt deze laten plaatsen op bijvoorbeeld uw woning, schuur, garage of bedrijfspand. En wist u dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie? NatureGreen staat voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij de aanschaf van een groendak en de mogelijkheden voor subsidie in Goes.

De gemeente Goes helpt haar inwoners met de aanleg van groene daken door subsidie te geven. Dat is goed nieuws! Per adres wordt er maximaal €2.500,- vergoed, met een bedrag van €25,- per m2. Zo draagt de gemeente bij aan de verduurzaming in Nederland. Om kans te maken op deze subsidie moet er echter wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. De gemeente Goes heeft deze voorwaarden in een overzicht geplaatst op de subsidiepagina.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog met vragen zit. Misschien vraagt u zich af of er daadwerkelijk nog wel subsidie beschikbaar is? Of wilt u weten welk groendaksysteem het beste past bij uw woning in Goes? Het zijn vragen waar wij u graag mee verder helpen.

Vul onze subsidiecheck in en één van onze groendak adviseurs neemt contact met u op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Een sedumdak voor mens en natuur

Kiest u voor de aanleg van een sedumdak, dan kiest u voor mens en natuur. Een groendak is namelijk niet alleen goed voor het klimaat, maar zeker ook voor u. Laten we beginnen met het klimaat. De weersomstandigheden worden steeds extremer in Nederland, zo ook de regenbuien. Een sedumdak vangt veel regenwater op, dat op die manier niet in het riool terecht. Dit helpt wateroverlast te voorkomen. Een groendak draagt ook enorm bij aan de biodiversiteit in uw woonplaats en dat komt ons en de natuur alleen maar ten goede. Daarbij verschoont een sedumdak de lucht. Fijnstof en CO2 worden namelijk omgezet in zuurstof. Maar wist u dat u er ook persoonlijk op vooruit gaat?

Een groendak om meerdere redenen uiterst voordelig voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verhoogde waarde van uw huis? Een sedumdak zorgt ervoor dat de onderliggende dakbedekking voor vele jaren langer goed blijft. Dit komt, omdat het de UV-straling tegenhoudt die anders de dakbedekking zou aantasten. En heeft u zonnepanelen liggen? Dan is een groendak zeker welkom, het houdt namelijk de omgeving op het dak een stuk koeler. Hierdoor stijgt het rendement van uw zonnepanelen met 5 – 20%! Daarnaast brengt een sedumdak extra verkoeling in de warme zomermaanden en houdt het meer warmte vast in de winter.

Benieuwd naar een sedumdak bij u thuis? Stel ons uw vragen.

Subsidie Gemeente Goes Groendak

De gemeente Goes ligt in de provincie Zeeland en telt bijna 39.000 inwoners. De gemeente ligt op het schiereiland Zuid-Beveland en bestaat uit de woonplaatsen Goes, ’s-Heer Arendskerke, ’s-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk. Om de aanleg van groene daken te stimuleren biedt de gemeente Goes subsidie ervoor aan. Zo kan de gemeente verduurzamen en zich beter wapenen tegen de extremere weersomstandigheden. Gemeenten zoals Heerenveen, Geertruidenberg, Breda, Tilburg, Goeree-Overflakkee en Den Bosch gingen de gemeente Goes al voor.

Bekijk onze producten Contact

Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in Goes?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Goes? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Geert