Subsidie sedumdak in Goirle

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Goirle? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Goirle

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Goirle. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door stichting Cultuurfonds.

De startdatum van deze subsidie is 9 januari 2024. De einddatum is 4 november 2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inGoirle kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag is afhankelijk van het aantal vierkante meters€5000 of €10.000 euro afhankelijk van het aantal vierkante meters. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Goirle

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Goirle

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Goirle heeft als doel om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Goirle.

Eigenaar dak

In Goirle kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van stichting Cultuurfonds.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Goirle

Goirle is een leuk dorp en heeft 21175 inwoners. De gemeente Goirle streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Goirle zijn ook Goirle en Riel onderdeel van de gemeente Goirle.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inGoirle? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subiside, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Goirle?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Goirle? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie