Subsidie sedumdak in Groenekan

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Groenekan? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Groenekan

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Groenekan. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Groenekan kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van€ 20.000,00. Dit kan een hoop geld besparen en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Groenekan

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Groenekan

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Groenekan streeft ernaar om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Groenekan.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Groenekan

Groenekan Is een leuke plek en telt ongeveer 1965 inwoners. Groenekan is onderdeel van de gemeente De Bilt (Utrecht). Groenekan wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Naast Groenekan zijn ook Bilthoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek onderdeel van de gemeente De Bilt.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Groenekan? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

NatureGreen heeft verschillende wijkprojecten succesvol afgerond. Wilt u meer informatie over groendaken in combinatie met deze subsidie? Vul dan hieronder het formulier in. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Groenekan?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Groenekan? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie