Subsidie sedumdak in Hardinxveld-Giessendam

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Hardinxveld-Giessendam? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Hardinxveld-Giessendam

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Hardinxveld-Giessendam. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De einddatum is 31 december 2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inHardinxveld-Giessendam kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Voor deze subsidie geld een maximaal percentage van 20 tot 50%.

De minimale levensduur bedraagt 5 jaar.

Projecten regio Hardinxveld-Giessendam

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Hardinxveld-Giessendam

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Hardinxveld-Giessendam heeft als doel om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Maximaal bedrag

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt€ 15.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Hardinxveld-Giessendam.

Termijn aanleg

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Hardinxveld-Giessendam binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Eigenaar dak

In Hardinxveld-Giessendam kan de aanvrager deze subsidie alleen aanvragen als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een leuk dorp en heeft 18681 inwoners. De gemeente Hardinxveld-Giessendam streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Hardinxveld-Giessendam zijn ook Hardinxveld-Giessendam onderdeel van de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service inHardinxveld-Giessendam? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subiside, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Hardinxveld-Giessendam?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Hardinxveld-Giessendam? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie