Subsidie sedumdak in Heerjansdam

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Heerjansdam? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Heerjansdam

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Heerjansdam. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 100.000,00 welke wordt verstrekt door het Waterschap Hollandse Delta.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 6-4-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-5-2025.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Heerjansdam kunt voldoen.

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 10.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

20%

Projecten regio Heerjansdam

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Heerjansdam

de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Geen subsidie .

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie ten minste 4 weken voor de start van de werkzaamheden aanDeze deadline helpt het Waterschap Hollandse Delta de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Hollandse Delta.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Heerjansdam

Heerjansdam Is een leuke plek en telt ongeveer 3825 inwoners. Heerjansdam is onderdeel van de gemeente Zwijndrecht (Zuid-Holland). Heerjansdam streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het Waterschap Hollandse Delta.

Naast Heerjansdam zijn ook Zwijndrecht onderdeel van de gemeente Zwijndrecht.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Heerjansdam? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. Met deze kennis helpen we u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw situatie. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Heerjansdam?

Wilt u een groendak aanschaffen in Heerjansdam? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie