Subsidie sedumdak in Helmond

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Helmond? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Helmond

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Helmond. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Helmond.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Helmond stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Helmond kunt voldoen.

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

De gemeente Helmond dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Helmond een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Helmond

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Helmond

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Helmond streeft ernaar om in Helmond de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van 10 m² voor subsidie van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Helmond om een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Tot slot stimuleert de duidelijke aanvraagtermijn eerlijke en gelijke kansen voor alle geïntresseerde aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Helmond.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Helmond

Helmond is een mooie woonplaats en telt ongeveer 94898 inwoners. De gemeente Helmond wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van

Naast Helmond zijn ook Helmond onderdeel van de gemeente Helmond.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden inHelmond? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Bij NatureGreen zijn wij volledig op de hoogte van alle subsidievoorwaarden voor groendaken in uw gemeente.Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Dankzij deze expertise kunnen wij u adviseren bij het maken van de beste keuze voor een groendak dat bij uw situatie past.Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden en kosten voor uw situatie te ontdekken!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Helmond?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Helmond? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie