Subsidie sedumdak in Heukelom

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Heukelom? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Heukelom

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Heukelom. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door stichting Cultuurfonds.

De startdatum van deze subsidie is 9 januari 2024. De einddatum is 4 november 2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inHeukelom kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag is afhankelijk van het aantal vierkante meters€5000 of €10.000 euro afhankelijk van het aantal vierkante meters. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het maximale percentage per aanvraag bedraagd 60%.

Projecten regio Heukelom

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Heukelom

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Heukelom heeft als doel om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Heukelom.

Eigenaar dak

In Heukelom kan de aanvrager deze subsidie alleen aanvragen als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van stichting Cultuurfonds.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Heukelom

Heukelom is een leuk dorp en heeft 340 inwoners. Heukelom is onderdeel van de gemeente Oisterwijk (Noord-Brabant). Heukelom streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van stichting Cultuurfonds.

Naast Heukelom zijn ook Haaren, Moergestel, Oisterwijk onderdeel van de gemeente Oisterwijk.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Heukelom? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subiside, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Heukelom?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Heukelom? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie