Subsidie sedumdak in Hollandscheveld

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Hollandscheveld? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Hollandscheveld

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Hollandscheveld. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Hoogeveen.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Hoogeveen stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Hollandscheveld kunt voldoen.

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Hoogeveen dekt maximaal 25% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Hoogeveen een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Hollandscheveld

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Drenthe.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Hollandscheveld

Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van € 10.000,00 .

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie. Door de toepassing van de goede laagdikten worden de kwaliteiten en voordelen van een groendak optimaal ingezet, zodat u ook optimaal kunt genieten. Elk groendaksysteem van NatureGreen bevat in de basis de goede laagdikte om de groene daken optimaal te kunnen laten functioneren.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie in het kalenderjaar van uitvoering en binnen zes maanden na aankoop en realisatie aanDeze deadline helpt de gemeente Hoogeveen om een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Tot slot stimuleert de duidelijke aanvraagtermijn eerlijke en gelijke kansen voor alle geïntresseerde aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Hoogeveen.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Hollandscheveld

Hollandscheveld is een mooie woonplaats en telt ongeveer 5179 inwoners. Hollandscheveld is onderdeel van de gemeente Hoogeveen (Drenthe). Hollandscheveld wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Hoogeveen.

Naast Hollandscheveld zijn ook Alteveer, gem Elim, Fluitenberg, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand, Tiendeveen onderdeel van de gemeente Hoogeveen.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Hollandscheveld? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Bij NatureGreen zijn wij volledig op de hoogte van alle subsidievoorwaarden voor groendaken in uw gemeente.Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? We staan klaar om u met deze kennis te ondersteunen in het maken van de beste keuze voor een groendak dat past bij uw situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden en kosten voor uw situatie te ontdekken!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Hollandscheveld?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Hollandscheveld? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie